Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy słuchawki i mp3

9diablo9

Mp3 i słuchawki .  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie mp3 ?

• Mp3 Philips GoGEAR RaGa 4gb
      3
    • Mp3 SanDisk Sansa clip + 4gb
      3
  2. 2. Jakie s?uchawki ?

• AKG K404
      4
    • MEElectonics M2
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Narazie mp3 to najbardziej mi pasuje ten sandisk a słuchawki AKG .

W słuchawkach możecie mi jeszcze jakieś doradzić do 100zł , będą LIKE ^^ .

Opublikowano

Co do sluchawek to tylko akg lepszej firmy nie znam ;p A co do mp3 odpusc sobie ;p Kup mp4 . I NIE KUPUJ NIC PENTAGRAMA najgorsze gowno jakie moze byc !

BUM

Opublikowano

Sansa clip jest ok - to wiem :) Możesz jeszcze obczaić Cowon E2. Jeśli chodzi o ten pułap cenowy to są naj. Chyba że masz więcej cashu.

Akurat tych słuchawek AKG nie miałam okazji wypróbować, ale inne modele, które znam są wspaniałe. Niewiele ponad 100 będą kosztowały Koss Porta Pro - też są ok. Pomyślę o alternatywnych słuchawkach i edytuję posta jak coś wymyślę ;)

Edit: Odnosząc się do posta Miyoshi - creativy ep630 są ok jeśli chodzi o niskobudżetowe doki, ale w tej samej cenie dużo lepsze są Soundmagic PL11 (które nota bene świetnie zgrywają się z odtwarzaczem Sansa).

Inne nauszne jakie możesz wziąć pod uwagę to Sennheisery HD202 (niewiele ponad 100)

#don't care

Opublikowano

Słuchawki polecam te:

http://allegro.pl/sluchawki-douszne-creative-ep630-oryginalne-kr-fv-i2942307470.html

Natomiast co do odtwarzacza - mp3 teraz robią całkiem fajne i jak ktoś nie potrzebuje odtwarzacza do 'szpanu' tylko do słuchania muzy to na pewno za niewielkie pieniądze coś znajdzie. Powiedz mi jakie masz fundusze to coś znajdę. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...