Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Maxio!

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie brak kultury tylko walka o sprawiedliwość. Oni mają rację - to co zrobiliście to bezczelność i brak poszanowania cudzej pracy.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

To nie brak kultury tylko walka o sprawiedliwość. Oni mają rację - to co zrobiliście to bezczelność i brak poszanowania.

Szkoda tylko, że wcześnie byli brani Ci, co się gówno znali i po tej reorganizacji też tak było.

Moddersi to była by kolejna grupa taka jak coddersi, czy mentorzy. Na początku coś zrobili a później nic o nich nie słychać.

Decyzja jak najbardziej ok.

Opublikowano

Ciekawe jak Ty byś zareagował gdyby ktoś twoją pracę, wlany pot, dochodzenie z ludźmi do wspólnego porozumienia.

A to wszystko kierowane dla dobra forum.

Oczywiście nie wiesz jak to jest bo nic, jak dla mnie, dla forum nie zrobiłeś, jedynie to, że byłeś od początku.

Wcale Maxiowi się nie dziwie, że tak napisał i walczył o wkład w forum, lecz niestety tak jest.

To samo miałem i wylądowałem z permem. Chce się dobrze, robi się to dobrze, lecz zawsze ktoś ma "ale" i wszystko idzie do diabła.

w83od2.jpg

Opublikowano

Ciekawe jak Ty byś zareagował gdyby ktoś twoją pracę, wlany pot, dochodzenie z ludźmi do wspólnego porozumienia.

Jaką pracę?

Ostatni post ;f

Praca - całokształt dla lepszego bycia forum, kumasz? Jak nadal nie kumasz to hmm, projekt?

Całokształt... A jakieś konkrety?

HMM, MOŻE MPC MODDER TEAM?

A co zrobiła ta grupa?

Opublikowano

Ktoś napisał że Kokosz jest bezmózgiem, podejrzewam że za to ban.

Opublikowano

Ban jest za obraze, a nie za walke o swoje. Można było sprawe wyjaśnić na spokojnie. Pewnie z takim samym skutkiem, tyle że bez bana.

ps. Szkoda modderów :(

Opublikowano

Logiczne myślenie i samodzielność to gatunki wymierające. Przerażający fakt.

Brak kultury to wy macie robiac nam to kurwa.

Ja tutaj sie od nowa autoit uczylem bo juz mialem pomysl na moda to metka.

I chuj wyszlo pozdro jeszcze go za takie slowa zbanowales wiedzac ze ma racje

27754224.jpg

Ps : Seldek napisal ze szanuje, a po chwili go zbanowal

9gagauto2609351.jpg

Edit po raz 5.

W ogole to 0 organizacji widze w szeregach adminow.

Kto tu podejmuje decyzje Kokosz Mekin Seldek Kierzek, no kto bo co chwile widzialem jak ktos inny o tym pisze.

Bez sesu.

W ogole nie rozumie takich ludzi, my tam wszystko planowalismy, a nawet raz nie dostalismy pochwaly.

Do tego kazdy z nas juz cos zaczynal w swoim zakresie kombinowac, jesli ktos sobie mysli ze zrobienie czegos, + wymyslenie to 5 min , to sie nie nadaje na range.

Bo widac ze jego poziom jest na -.

table_name,9,10,11 from information_schema.tables

Opublikowano

Prawie jak rozprawa sądowa tylko brakuje oskarżonego. :D

Jak Maxio! będzie chciał się odwołać niech napisze PW do Seldka lub do mnie to otworzę temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...