Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lenart

Seldek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Seldek jprdl ogarnij się, grupa została wyjebana bez jakiejś informacji (przynajmniej ja nic nie otrzymałem) i tak po prostu się rozpłynęła, a projekty były wykonywane sumienne, oczywiście jak zawsze ktoś mial zły dzień i jeb + ktoś musi dostać bana, to wyliczanka i Lenart ?

Stawiam że Geo miał z tym coś wspólnego :x

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Seldek jprdl ogarnij się, grupa została wyjebana bez jakiejś informacji (przynajmniej ja nic nie otrzymałem) i tak po prostu się rozpłynęła, a projekty były wykonywane sumienne, oczywiście jak zawsze ktoś mial zły dzień i jeb + ktoś musi dostać bana, to wyliczanka i Lenart ?

Stawiam że Geo miał z tym coś wspólnego :x

Wątpie aby ktoś z codersów chciał aby wasza grupa zostala usunięta, a raczej na odwrót.(przed, lecz teraz to chyba część codersów była by na nie)

po takim hejcie jaki spadł, od tak, bo kapryś i łzy w oczach....

Opublikowano

Gdzie masz niby prawo do takich informacji? Chyba w domu, bo tutaj nic takiego Ci nie przysługuje. Żegnam i koniec dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...