Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elfbot 4.5.2 (8.53) Dll

Tailer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo bym prosił o craka do elfa w formacie dll bo ten manual crack nie działa mi zrobiłem wszystko co było możliwe wyczysciłem trial resetem nawet zrobiłem format komputera i nic :D

Opublikowano

Jak to nie ma jak jest ja mam na kompie :/ (A na allegro myslisz ze jakie ELF Sprzedaja same DLL ci sprzedaje bo gadalem z takim jednym typkiem)

Pliki DLL:

-elfload.dll

-elfload2.dll

elfbot.dll

Podmienilem i gra nie musze sie bawic trail resetem i co chwile crackowac :/

-

Opublikowano

http://allegro.pl/item825885328_tibia_elf_bot_tibiabot_elfbot_dozywotnia_licencja.html

http://allegro.pl/item819778370_elfbot_ng_gratisy_za_doladowanie_tibia.html

Polecacie ktoregos z nich?

Opublikowano

Ja wyszukalem w necie nie placilem nikomu za elfa :lol: Poszukajcie a napewno znajdziecie.A nie sciagajcie gotowych elfof i zadnych plikow exe (jak wiadomo moga zawierac trojany/keyloggery) taka mala przestroga ;)

@edit po co za cos placic skoro mozna to miec za darmo.

-

Opublikowano

No dobra dllki best, ale sa też duże wady tego miedzy innymi nie działają niektore funkcje bota ;x

Opublikowano

i dodajmy ze na viscie takie coś nie działa ;p ponieważ sam posiadam viste i kilku moich znajomych i bot po podmienieniu plików nie włącza się :/

Opublikowano

ehh czyli ma ktos jakis dobry sposob na viste bo juz nawet trail reset itd mi nie działa bo wyskakuje jakiś błąd ....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Tak tak tak, gratuluje wam co kupują cracki z allegro.pl :) otoz przesledzilem co maja te biblioteki:)) a wiec wejdzcie c/programfiles/commonfiles nie pamietam nazwy ale tworzy sie plik log... cos tam tez w dll ?:) Zawiera on wirusa :) Pozdro! Nie wierzycie? Sciagnijcie antywirus G DATA :D Ja mam w pro wersji, pozwala on sledzic co robi dany proces :) Dziekuje, a potem sie sracie ze macie hacki.... Nie lepiej kupic DOZYWOTNIEGO ELFA za 50zl :D? Niz stracic postac za wiecej jak 50zl?:D

BTW. G Data wykrywa tam trojana :) Pojecie "niegrozny wirus ktory ma ominac bana" <----- HAHHAAHAHAHAH, jest bledne :D

Opublikowano

Tak tak tak, gratuluje wam co kupują cracki z allegro.pl :) otoz przesledzilem co maja te biblioteki:)) a wiec wejdzcie c/programfiles/commonfiles nie pamietam nazwy ale tworzy sie plik log... cos tam tez w dll ?:) Zawiera on wirusa :) Pozdro! Nie wierzycie? Sciagnijcie antywirus G DATA :D Ja mam w pro wersji, pozwala on sledzic co robi dany proces :) Dziekuje, a potem sie sracie ze macie hacki.... Nie lepiej kupic DOZYWOTNIEGO ELFA za 50zl :D? Niz stracic postac za wiecej jak 50zl?:D

BTW. G Data wykrywa tam trojana :) Pojecie "niegrozny wirus ktory ma ominac bana" <----- HAHHAAHAHAHAH, jest bledne :D

Gadasz głupoty Crack działa i jest czysty :) nie potraficie docenić to co wam inni dają ;)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...