Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa pytanka

TRV13E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dwa pytanka, pierwsze, wiadomo kiedy będą pojazdy? Miały być w styczniu a jeszcze nie ma :/ I drugie, czy macie jakieś sposoby na zwiększenie fps'ów? Używałem Game Boostera i nic nie dał, sterowniki aktualne. Na kompie: Dual Core 2x 2.21, 2gb ram i GeForce GT 220, na maksymalnej rozdzielczości(1278-1024 czy jakoś tak) i detalach na low są minimalne ścinki w większych miastach i podczas walk.

Opublikowano

Gra ma słabą optymalizację, więc jedynym sposobem jest granie na pixelozie - zmień rozdziałkę na niższą.

Opublikowano

Q6600 - Oc 3,6 Ghz

Hd 7970 3gb

4 Gb ram

20 fps w campos na medium, opt. gry.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Ja na swoim kompie mam stałe 60FPS na Ultra.

Moglbys laskawie podac swoja specyfikacje a nie piszesz: "60 fps" ... i co z tego, co to daje zalozycielowi postu ?

Mysles, myslec !

test

Opublikowano

Ja jade na lapku,

i3 350m 2.27 GHz,

grafika Ati Radeon 6370m 1gb,

3gb ram, i ze sto wirusów :D

W warz jade na low na stałych 30 fps, ktore spadają podczas akcji, niestety

skrillexh.png
Opublikowano

Pojazdy już pisze po raz 6 bedą w lutym. Masz dość słabego kompa nie chwaląc sie ani nie obrażając na moim dość dobrym kompie mam 30kltek czasami 20 więc widzisz

sygnafranc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...