Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa pytanka

TRV13E

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, dwa pytanka, pierwsze, wiadomo kiedy będą pojazdy? Miały być w styczniu a jeszcze nie ma :/ I drugie, czy macie jakieś sposoby na zwiększenie fps'ów? Używałem Game Boostera i nic nie dał, sterowniki aktualne. Na kompie: Dual Core 2x 2.21, 2gb ram i GeForce GT 220, na maksymalnej rozdzielczości(1278-1024 czy jakoś tak) i detalach na low są minimalne ścinki w większych miastach i podczas walk.

Opublikowano

Gra ma słabą optymalizację, więc jedynym sposobem jest granie na pixelozie - zmień rozdziałkę na niższą.

Opublikowano

Q6600 - Oc 3,6 Ghz

Hd 7970 3gb

4 Gb ram

20 fps w campos na medium, opt. gry.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

Ja na swoim kompie mam stałe 60FPS na Ultra.

Moglbys laskawie podac swoja specyfikacje a nie piszesz: "60 fps" ... i co z tego, co to daje zalozycielowi postu ?

Mysles, myslec !

test

Opublikowano

Ja jade na lapku,

i3 350m 2.27 GHz,

grafika Ati Radeon 6370m 1gb,

3gb ram, i ze sto wirusów :D

W warz jade na low na stałych 30 fps, ktore spadają podczas akcji, niestety

skrillexh.png
Opublikowano

Pojazdy już pisze po raz 6 bedą w lutym. Masz dość słabego kompa nie chwaląc sie ani nie obrażając na moim dość dobrym kompie mam 30kltek czasami 20 więc widzisz

sygnafranc.png

Opublikowano

Hah, nie rozumiem tego. Mam dużo słabszego kompa a chodzi bez spadków FPS ów, nie rozumiem tego ;p (chodzi na medium - low)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...