Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarobek Allegro

Amid121

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wpadlem ostatnio na pewny pomysł , tak więc mam 5 kont któree moge odpalić jednocześnie na kompie, w związku z tym myślałem nad ulepszaniem bojowców na +9 w dt i sprzedawaniem ich na allegro.Pytanie do was czy bd zbyt na te bojowce ,czy może bardziej się opłaca sprzedawac je w grze i na allegro wystwaiac yangi uzyskane z tych bojowców. Ewentualnie prosiłbym was o doradzenie jakimi przedmiotami można handlowac na allegro na które bd zbyt.

Z góry dzięki za odpowiedzi :)

thccc.jpg
Opublikowano

Dużo szybciej zejdą Ci yangi niż bojowe :) Więc polecam Ci sprzedawać bojowe za yangi a yangi na allego :)

Dzięki ,a takie pytanie ile stoi takibojowiec +9 ?
thccc.jpg
Opublikowano

Ja radziłbym ulepszać Zbroje z czarnej stali na +9.

Wczoraj,na S24 sprzedałem czystą za 270zł,a chętnych było kilka osób,więc popyt na nie jest.

Opublikowano

Człowieku z 20 bojowych zrobisz z 2 na +9 nie wiem czy Ci się to opłaca sam zobaczysz

249749950513365bcdea3d.jpg 

DAJ + TO NIE BOLI ...

Opublikowano

@UP

Dwa? Heh nice joke :D Przy dużym farcie zrobi dwa. Ja średnio kiedyś na 30bojowych jeden wbijałem na 9 a z 6paliłem na 9 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...