Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Passy

NyggaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam problem z passami. Miałem konto 44lvl woj nick: TheNaturat.

I tak zachciało mi się znowu grać w NosTale, a nie pamiętam passów do tego woja. Grałem ostatnio z rok temu :(

Nie wiem co mam zrobić e-maila nie pamiętam bo miałem ich sporo, a passów zupełnie nie, jedynie login coś kojarzę.

Wiecie jak rozwiązać ten problem??? Pomożecie mi, bo wydałem na NosDolary około 200zł.

Jestem fanem takich gier jak ta. Prosiłbym o pomoc. :(

Opublikowano

Jak nie masz emaila nie masz na co liczyć.

Chyba, że masz rachunki przelewu na nosdolce to można coś wskurać.

Opublikowano

Bez E-maila wątpię, żeby coś byś zrobił.

Następnym razem zapisuj hasła/e-maile lub coś w notatniku :).

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Ehh... okej dobra dzięki, że chociaż coś pomogliście. Trudno zaczynam od nowa :) Teraz przeznaczę więcej pieniędzy na NosTale około 500zł :D

Opublikowano

Jak masz email to zarejestruj sie nim na gameforge. Wtedy bedziesz mial wszystkie passy do nostale.

asdqwda.jpg Gram na Enigmie pod nickiem: Hasey
Opublikowano

Weź każdy email i spróbuj zrobić każdym nowe konto. Ten, co będzie zajęty to jest ten, którego szukasz.

Mam dużo email'i które są zarejestrowane na NosTale więc nie wiem który to będzie :D

Ale będę grał od nowa i jak możecie to powiedzcie mi jaką klasą grać najlepiej Łuk, Woj, Mag??

Opublikowano

Ja osobiście polecam Łucznika Wojownika i Maga ; D , Każda klasa jest na swój sposób dobra :P, Kazdy ma inny gust jednym sie podoba woj drugim mag. Najlepszym rozwiązaniem będzie jesli kazda klasa zagrasz i sam wybierzesz ;) Ja osobiscie gram lucznikiem bo najlepiej mi sie nim gra.

asdqwda.jpg Gram na Enigmie pod nickiem: Hasey
Opublikowano

Jeżeli już bardziej ogarniasz grę, pamiętasz jak się gra to możesz spróbować magiem, lecz polecam także łucznika.

Za wojownikiem jakoś nie przepadam ale tobie może się spodobać :P

469811415538581269916.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...