Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o GladoR S2 i Administracji

AntyGlador

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdecznie witam wszystkich forumowiczów

;)

To co napisze nie jest przejawem mojej dumy czy też chorej nienawiści do serwera. Artykuł zawiera samą prawdę o tym, co dzieje się na serwerze GladoR S2, którego administratorem jest DarkSince.

1. Po serwerze krąży eq navicat. Nie koniecznie od GMów lecz jeśli daje się hasło do bazy 12345 to nie ma się co dziwić

:)

2. Administracja rozdaje bany za darmo! Może to kwestia, że nie podoba im się to że bez bugów i ISu gracze potrafią wybić się wysoko.

3. Administracja nie banuje osób wykorzystujących bugi, ponieważ większość z nich stale ładuje ich dobytek poprzez tzw. ItemShop

4. Brak kontaktu z administracją, jeśli jesteś niewinny to nie odpiszą na Twoje odwołanie, nie sprawdzają logów. Pomimo napisania 4 prywatnych wiadomości do DarkSince odnośnie sprawdzenia logów na żadną nie dostałem odpowiedzi. Dostałem za to kolejnego niesłusznego perma na forum. (Wiadomości nie były obraźliwe, były w nich prośby o sprawdzenie logów)

5. Kłamstwo na każdym kroku, odbanowują buggerów gdy dowiadują się ile wydają pieniędzy na IS. Mi za to wmawiają, że ta osoba wcale nie miała bana lecz firewall ją blokował. Pośmiewisko

Jeśli mi się coś jeszcze przypomni chętnie podzielę się z Wami moją wiedzą

W 100% odradzam grę na serwerze. (Poza tym przecież S2 jest tylko tymczasowo dla kasy, bo nie wyrabialiście na S1, prawda DarkSince?

^^ )

Opublikowano

Cala prawda mowisz? Moze potwierdzisz to dowodami? to sa tylko puste slowa pustego czlowieka.

Prosze o zamkniecie tego nic nie wnoszacego tematu

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Opublikowano

Za co dostałeś Bana ?xD

Ehh ja tam nie gram, ale wątpie w to co tu wypisujesz chociażby "

2. Administracja rozdaje bany za darmo! Może to kwestia, że nie podoba im się to że bez bugów i ISu gracze potrafią wybić się wysoko." Wątpię żeby komuś z administracji serwera takiego jak GladoR takie rzeczy przeszkadzały wtf.. albo "

3. Administracja nie banuje osób wykorzystujących bugi, ponieważ większość z nich stale ładuje ich dobytek poprzez tzw. ItemShop" Na pewno ty wiesz kto gra na bugach i kto pakuje w is'a. Zapewne sama administracja nie wie kto i ile wydał na isa. Argumenty bez dowodów nic ci nie dadzą.

aqu1.jpg
Opublikowano

Ja niczego nie muszę udowadniać, Piszę jak jest i każdy kto grał na tym serwerze a przynajmniej większość świetnie zdaje sobie sprawę jakie warunki panują na serwerze. Wstawiłbym kilka ciekawych screenów z shoutboxa gdybym nie dostał perma na forum za to, że napisałem odwołanie od bana :)

@Respect

Co do punktu nr2 to była tak zwana ironia ;p

Co do punktu nr3. Wyobraź sobie że wiem kto używał buga i kogo odbanowali po napisaniu że wydał X zł na shoutboxie w IS i szkoda mu tego co zrobił na serwerze.

Opublikowano

To, nie miejsce na takie rzeczy...

/cls

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...