Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting serwera

ByBialy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Szukam jakiegoś hostingu z ofertą z 2-5 slotami najlepiej z płatnością sms oraz z w miarę najlepszą ceną.

Chodzi mi o nagrywanie na nim a więc najlepiej gdyby mocno nie lagował :)

Opublikowano

Za bardzo z craftserve nie mam dobrych wspomnień ;p serwer 10 slotowy potrafił ładnie przylagować z 1 osoba na serwie a żadnych takich większy pluginów nie było ;/

Opublikowano

Tylko kiedy kupowałeś ten serwer na craftserve? Teraz jest to bezproblemowy bardzo dobry hosting zupełnie bez lagów, ładnym PA itp. Oczywiście go polecam.

Opublikowano

Craftserve wydaje się najlepszy na server 1-(max.)20 slotowy.

Ale i Mineserv jest dobry, bo tam jest opcja Creative: Wybieasz ile chcesz slotów, a jeden slot to 0.50 zł.

Ja osobiście polecam ci Mineserv!

cYF.jpg

Opublikowano

Sam nie wiem. :D Nadal do craftserve nie jestem przekonany po tym jak miałem serwer tam w wakacje 10 slotów gdyż były same problemy albo lagi albo mieli jakieś problemy ciągle. ;/

Opublikowano

Polecam ci MineServ.eu, wybór opcji creative, prosty PA no i forum pomocy jakby co..

@OT

To, że mieliście lagi to może być wina waszego łącza internetowego.. bo takie problemy jak wy to ma 1/100 użytkowników MS.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...