Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]■ FallenKingdom [24/7] RPG + Survival Smoki Miasta Ukryte Lokacje Zapowiedź [Rasy I Gildie] Zostań Władcą! ■ [RP+SURV][10S][Dedyk]

Archerowy123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FallenKingdom [24/7] RPG + Survival Smoki Miasta Ukryte Lokacje Zapowiedź [Rasy I Gildie] Zostań Władcą!

minimalserwerminecraft.png

minimalroleplay.png

minimalip.pngPodamy przy starcie

minimalsloty.png10

minimalwltak.png

minimalzwierzetatak.png

minimalpotworytak.png

minimalpvpon.png

minimalpluginy.png

RealWeather,RPGDrops,Bodajże 3 autorskie,ItemTrades,SkyrimRPG,CombatTag i inne.

minimalekipa.png

Arecherowy [Właściciel]

DJayDealer [WspółZałożyciel]

Monster [budowniczy]

Xero2212 [budowniczy]

minimaldodatkoweinforma.png

Jesteście zainteresowani serwerem? To może trochę o nim opowiem.

Na serwerze będą gildie za stworzenie takiej bedzie się płacić. Czym? Emeraldami jest to "waluta" serwera. Miasta.. Będzie bodajże 5 lub 6 ras.

-Hobbit

-Elf

-Człowiek

-Krasnolud

-Gnom

I te rasy mają swoje miasta.. Stolice nawet. Nawet wy możecie objąć władzę na przykład królestwa Elfów i rozbudowywać się, żeby pokonać innych. Rasy będą prowadzić wojny, więc często w miastach nie będzie bezpiecznie. Ponieważ w każdej chwili ktoś może zaatakować.

Co będzie jeszcze:

- Handel pomiędzy graczami.

Jak to ma wszystko wyglądać? No to tak. Handlarz wymierza cenę przedmiotu drugi gracz daje emeraldy, a handlarz daje przedmiot. I tak to wszystko chodzi. Jak zdobyć emeraldy? Jest kilka sposobów

1. Można sprzedać swój miecz

Jak: Trzymaj np. żelazny miecz w ręce i wpisz komende /it sell .

Wtedy odbiera ci miecz i dostajesz emeraldy. Głównie można sprzedać tylko bronie/zbroje i jakieś rzeczy które się nie stackują.

Jest jeszcze wiele innych rzeczy, ale dowiecie się wszystkiego na serwerze.

--------------------------

Chcesz dołączyć do zespołu? Umiesz dodawać mody na serwer lub umiesz budować dobre budowle w stylu średniowiecznym?

Wyślij jakieś zdjęcia ze swoimi budowlami na pw lub skontaktuj się ze mną na skype : archerowystudio

byadampoloczek.png

Opublikowano

Imię: SylweKK

Nick: boyaka18

Poziom Ogarnięcia: 10/10

Skype/Ts3: To i to ;)

Mikrofon: TAk

Staż w MC: 1 rok

O sobie: Moje hobby to piłka nożna i minecraft. Moim minecraft. Moim marzeniem jest pograć na tym serwerze (małe podlizanie xD). Już nie mam pomysłu na trzecie zdanie. A na 4 tym bardziej.

Dlaczego ty: Ponieważ uwielbiam serwery tego typu i chcę pograć z ogarniętymi ludźmi. Serwer zapowiada się znakomicie . I dalej też nie mam pomysłu.

Opublikowano

Wzór podania na moderatora serwera:

Imię:

Nick:

Coś o sobie: Min. 3 zdania dłuższe trochę niż "Lubię dżem.gram w majnkrafta.i mialem serwer". ;)

Dlaczego ty: 2 zdania też dłuższe.

Skill w budowaniu:

Znajomość pluginów: Min. 8/10

Masz premium: Tak/Nie

Skype/Ts:3: Musi być skype

Mikrofon: Musi być

Opublikowano

ŻALOSNY SERW NIC OGARNIETEGO ADMINI TEZ NIE OGARNIAJA MALO SLOTOW NIE POLECAM

Eh.. Następny.. Ktoś cię zaprowadził do miasta był bandytą i cię zabił. Klnałeś wyzywałeś adm itd. itp.

Opublikowano

Nick: tomi_1234567890

Coś o sobie: Lubie piłkę ręczną i grać w minecraft, czytać książki i nie lubie nic nie robić

Dlaczego ty?: Robię ładne budynki w minecraft, lubię pomagać innym graczom i znam dużo komend

Skill w budowaniu: 8/10

Znajomość pluginów: 8/10

Masz premium?: nie

Mikro: Tak

Opublikowano

Nick: GodFree

Coś o sobie: Kocham piłkę nożną , ręczną i siatkówkę, grać w Minecraft i inne

Dlaczego ty?: Jestem ogarnięty , umiem nieżle budować , chętnie pomaga innym graczom i po prostu wiem co i jak , wiem jak sobie radzić z graczami

Skil w budowaniu: 5/10 (zależy co mam zbudować)

Znajomosc pluginow: 9/10

Masz premium?: nie

Skype / TS3 : Szczurek

Mikro: Tak

Opublikowano

Serwer wydaje się fajny wejdę , sprawdzę i zobaczę :)

@UP

Moje podanie :) :

Nick: PolskaPapryka

Coś o sobie: Interesuje się piłką nożną , grafiką i grami komputerowymi :P

Dlaczego ty?: Jestem ogarnięty , byłem adminem na kilku serwerach , znam ortografię i nie gifuje :)

Skil w budowaniu: 8/10

Znajomosc pluginow: 8/10

Masz premium?: Tak

Skype / TS3 : Nie posiadam

Mikro: Nie :/

Opublikowano

W dużym skrócie o serwerze

Serwer fajny, lecz o administracji tego nie powiem :P

- Małe lagi

- Fajni ludzie :D

Ale....

- Grałem ze swoją gildią na serwerze, jest event, strzelanie z łuku 4 vs 4, admin nagle wpada w pajęczynę, wszyscy do niego mierzyym, trafiony z 15 razy nadal żyje. Wszystko wyjaśniło się potem, złote jabłka, a my dostaliśmy bana za ,,obrazę administracji"

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Archerowy skoro chciałeś nam dać permy dlaczego nie zrobiłeś tego wcześniej tylko pretekstu szukałeś.

Od dnia kiedy była mapa siedziałem po 8h na serwerze budowałem stolice .. A podczas eventu i po nie wyzywałem Cie, tylko pytałem się Ciebie czy zawsze Twoja drużya jak przegra jest rewanż... No i oczywiście nie dostałem odpowiedzi lepiej było dać mojej całej gildi perma co nie Archerowy ?

A reklamacja serwera ? Proszę Cie napisałem do mojego członka by wszedł na serwer kotowskiego.. sam na nim byłeś a, żadnego IP nie podawałem..

Cała gildia chciała z tobą o tym porozmawiać to po co ? Lepiej dać permy.

1 członek nie dostał bana bo nie powiedział prawdy i chciał grać dalej..

Opublikowano

HaHaHa.. To ma Byc Ten Pro Serwer?... 8 Slotow? + White-list Powiedzcie mi po co wy robicie prezentacje serwera jak jest White-list 8 slot .. Nie polecam Serwera

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...