Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oceanowy rozpierdol ! [Wl]

xm4ni3kx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, Witam wszystkich bardzo serdecznie !

Chciał bym was zaprosić na prywatny serwer Oceanowy Rozpierdol pod wersję minecraft'a 1.4.7

Gra polega na tym że wgrany jest seed oceanowy, zaczynamy grę na Spawnie z podstawowymi przedmiotami na start. Jak zacząć ? Każdy gracz ma prawo do Cuboida o wielkości 30x30, ok ale skąd surowce ?

Surowce można wydobywać po zanurkowaniu pod wodę i wkopaniu się w dno oceanu. Ogólnie każdy gracz rozbudowuję swoją wyspę sam bądź z znajomymi. Na serwerze istnieją sklepy na Tabliczkach, można w nich kupić dużo różnych przydatnych rzeczy, oraz sprzedać aby mieć za co cokolwiek kupić. Za niedługo ukaże się strona serwera na której będziecie mogli nabyć różne przydatne informacje i podpowiedzi. Póki co serwer stroi na hostingu 10 slotowym o pamięci 1024mb ramu. W przyszłości planuję zwiększyć ilość slotów minimum do 20/40 (zależy to od tego ilu ludzi będzie grać). Serwer oczywiście posiada Whiteliste, oraz poziom trudności został zmieniony na: Trudny. (planuję dużo różnych konkursów oraz eventów)

na którą możesz się dostać pisząc podanie w tym temacie według wzoru podanego niżej

:)

Nick z gry:

Twój wiek:

Staż gry:

Coś o sobie:

Dlaczego akurat ty?:

Skype lub inny komunikator głosowy:

Za niedługo wstawię tutaj parę screanshotów oraz podam adres strony, serdecznie zapraszam !

Regulamin serwera oraz krótkie informacje.

Kliknij na obrazek aby powiększyć.

02799170398990407483.jpg

Screanshot z przykładowej wyspy na serwerze.

Kliknij na obrazek aby powiększyć.

39004485728785669676.jpg

14321557618611843881.png

&

17017165183427574767.gif

Opublikowano

Sama nazwa juz mnie odpycha nikomu nie polece sam nie wejde nawet bo sgarniesz mase dzieciakow jestem tego pewny

Opublikowano

Nick z gry: LFFY,ZabujcaPL190

Twój wiek: 13 i 12

Staż gry: 2,5 i 3 lata (sory za tamto zle przeczytalem

:D.) .

Coś o sobie: Lubimy grac na takich serverach dlugo gramy w mc .

Dlaczego akurat ty?: Bo nie będziemy grifowac chcemy rozwijac server.

Skype lub inny komunikator głosowy: Tak mamy podamy jak dodasz na wl

;) Ts3 tez mamy . pisz mi na pw moj skype krzysztof.owczarczak4

Opublikowano

@Hobs - za reklamę można dostać ostrzeżenie jak byś nie wiedział. I tak ci to nic nie dało.

@qwery21 - podanie odrzucone. Jak można wpisać w polu staż gry coś takiego jak : Staż gry: Będziemy grac Uczciwie .

@melegan - jeżeli coś ci nie pasuje to po prostu nie pisz w tym temacie... a dzieci nie mam zamiaru rekrutować na serwer a co do nazwy to chyba za młody jesteś żeby ją zrozumieć.

Opublikowano

Nick z gry:Ministero

Twój wiek:12

Staż gry:3lata

Coś o sobie:Mam na imie Grzesiek. Interesuje sie sportem.

Dlaczego akurat ty?:Poniewarz lubie takie serwery i nie griefuje.

Skype lub inny komunikator głosowy:Skype ( grzesiek.gulewicz) I mam ts'a

Opublikowano

Nick:Viezzel

Imię:Kamil

Skype: Tak. Podam na PW ze względu na pojawienie się w nich danych osobistych.

Staż w mc: Od wersji Minecarft Beta 1.3

Coś o sobie: Jestem bardzo kreatywną osobą. Moim hobby jest informatyka (Dokładniej Grafika 3D). Lubię współpracę oraz kulturę. Zachowuję ortografię.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Na forach znajdujemy dużo "słabych" serwerów. Głównie za sprawą nieudolnych administratorów, niepotrafiących zadbać o dobro gracza. Myślę, że ten serwer będzie szedł daleko i jeszcze dalej, ponieważ wymagania nie są typu : Mikrofon z auchanu za 9zł, który trzeszczy jak odkuracz w moim pokoju. Szukałem inspiracji i chyba ją znalazłem...

PS: Mam mikrofon Creative Fatality Games. Dobry komputer AMD FX 8120 oraz Radeon 7870. Dodatkowych informacji udzielę na PW ze względu na fakt, iż "czyta" mnie spora liczba osób, a bezpieczeństwa nigdy za wiele :)

WYSTARCZY?

Opublikowano

Coś o sobie: Jestem bardzo kreatywną osobą. Moim hobby jest informatyka (Dokładniej Grafika 3D). Lubię współpracę oraz kulturę. Zachowuję ortografię.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Na forach znajdujemy dużo "słabych" serwerów. Głównie za sprawą nieudolnych administratorów, niepotrafiących zadbać o dobro gracza. Myślę, że ten serwer będzie szedł daleko i jeszcze dalej, ponieważ wymagania nie są typu : Mikrofon z auchanu za 9zł, który trzeszczy jak odkuracz w moim pokoju. Szukałem inspiracji i chyba ją znalazłem...

PS: Mam mikrofon Creative Fatality Games. Dobry komputer AMD FX 8120 oraz Radeon 7870. Dodatkowych informacji udzielę na PW ze względu na fakt, iż "czyta" mnie spora liczba osób, a bezpieczeństwa nigdy za wiele :)

WYSTARCZY?

Tak owszem jest dostatecznie sporo informacje abym mógł cię dodać, i zostajesz dodany do wl, ip leci na pw.

Opublikowano

Nick z gry: oODark__KnightOo

Twój wiek:14

Staż gry:OD 1.7

Coś o sobie:Mam na imię Dominik Mam 14 lat i jestem fanem gier komputerowych i piłki nożnej

Dlaczego akurat ty?:Ponieważ nie niszczę i nie grifuję. OD dawna szukam fajnego servera i myślę że go znalazlem

Skype lub inny komunikator głosowy: Tak ts /skype/gg/

Opublikowano

Nick z gry: oODark__KnightOo

Twój wiek:14

Staż gry:OD 1.7

Coś o sobie:Mam na imię Dominik Mam 14 lat i jestem fanem gier komputerowych i piłki nożnej

Dlaczego akurat ty?:Ponieważ nie niszczę i nie grifuję. OD dawna szukam fajnego servera i myślę że go znalazlem

Skype lub inny komunikator głosowy: Tak ts /skype/gg/

Zostałeś dodany do whitelisty ip leci na pw, życzę miłej gry.

Opublikowano

nick z gry:Rogaliczek

Twój wiek:16 prawie 17

Staż gry:2 lata

:D

Coś o sobie:lubie cycki,i rzadko widac u mnie bledy ortograficzne

Dlaczego akurat ty?:bo lubie gry typu skyblock gdzie rozbudowujesz swoja baze,gildie,teren

Skype lub inny komunikator głosowy:Niestety nie posiadam:<

Tak owszem jest dostatecznie sporo informacje abym mógł cię dodać, i zostajesz dodany do wl, ip leci na pw.

WYSTARCZY?

szpaner osmiordzeniówką ;d
Opublikowano

Nick z gry: iAVATARi

Twój wiek:14 ale po mutacji i ogarnięty ogółem : >

Staż gry: od Alphy

Coś o sobie: Mam na imię Radek, lubię grac na komputerze i interesuję się sportami walki ; >

Dlaczego akurat ty?: Sam nie wiem no ale... Nie będę nikomu psuł gry, lubię pomagać w grze innym.

Skype lub inny komunikator głosowy: Pabllo1998 gg 39462170

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Nick z gry: callo123

Twój wiek: 14 (marzec 15)

Staż gry: ok. 2 lat

Coś o sobie: Nazywam się Adam, uwielbiam spędzać wiele czasu przy komputerze, gadać ze znajomymi i z nimi grać. Lubię bawić się w tworzenie przeróżnych serwerów do różnych gier:D

Dlaczego akurat ty?: Ponieważ uwielbiam serwery survival, a ten jest jednym z moich wymarzonych:)

Skype lub inny komunikator głosowy: Skype callometa GG 16274750 (nie ma mnie często na gg)

Z chęcią z kimś zagram.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Nick z gry: Pinkus

Twój wiek: 13

Staż gry:3lata

Coś o sobie:Lubie grać w minecrata nie grifuje i pomagam osobą które potrzebują tej pomocy

Dlaczego akurat ty?:Nie będę grifował i uwielbiam skyblocki

Skype lub inny komunikator głosowy:Posiadam skype i Ts3

snapback.pngUżytkownik xm4ni3kx dnia 15 styczeń 2013 - 14:42 napisał

Opublikowano

@Hobs - za reklamę można dostać ostrzeżenie jak byś nie wiedział. I tak ci to nic nie dało.

@qwery21 - podanie odrzucone. Jak można wpisać w polu staż gry coś takiego jak : Staż gry: Będziemy grac Uczciwie .

@melegan - jeżeli coś ci nie pasuje to po prostu nie pisz w tym temacie... a dzieci nie mam zamiaru rekrutować na serwer a co do nazwy to chyba za młody jesteś żeby ją zrozumieć.

kto tu jest za mlody ? ja nie pisze w nazwach bluznierstw ciebie to najwyrazniej podnieca i jestes "fajny"

Opublikowano

Nick z gry:Benjamin

Twój wiek:13

Staż gry:ok 2/3 lata

Coś o sobie:Interesuje się grami typu MC Calla of duty itp.

Dlaczego akurat ty?:Poniewasz jestem ogarnięty.Nie grifuje.Nie cheatuje.

Skype lub inny komunikator głosowy:skype DDKOXU i mam również TS.

Opublikowano

kto tu jest za mlody ? ja nie pisze w nazwach bluznierstw ciebie to najwyrazniej podnieca i jestes "fajny"

ehh, nie ptrafisz zrozumiec jakiego kolwiek wulgaryzmu, pisze po raz drugi ze jak nie masz zamiaru grac to nie pisz tutaj, wiem co czujesz jak bylem mlodszy tez hejtowalem i krytykowalem projekty ktorych tak naprawde zazdroscilem.

trzy podania wyzej napisane, dodalem wszystkich. ( schabik4 , odrzucone )

(przepraszam wszystkich za jakosc posta , pisze go na tablecie ) jutro przewiduje jakies eventy !!

Opublikowano

ehh, nie ptrafisz zrozumiec jakiego kolwiek wulgaryzmu, pisze po raz drugi ze jak nie masz zamiaru grac to nie pisz tutaj, wiem co czujesz jak bylem mlodszy tez hejtowalem i krytykowalem projekty ktorych tak naprawde zazdroscilem.

trzy podania wyzej napisane, dodalem wszystkich. ( schabik4 , odrzucone )

(przepraszam wszystkich za jakosc posta , pisze go na tablecie ) jutro przewiduje jakies eventy !!

tak zazdroszczę ci naprawde jestes takii boski

Opublikowano

Nick z gry: Heermes

Twój wiek: 15

Staż gry: ok.2 lat

Coś o sobie: Lubie rywalizować a także współpracować, budować, rozmawiać, śmiać się

;)

Dlaczego akurat ty?: Nie bd grifować, bd posłuszny

xD , nie bd czitował ;)

Skype lub inny komunikator głosowy: Skype jest ;3

Opublikowano

Nick z gry: greenwoodpolish (premium) :)

staż: ok. 1 rok

coś o sobie: Interesuje się informatyką a szczególnie webmasterstwem i photoshopem :) Umiem stworzyć własną zaawansowaną stronę. Interesuję się też językiem php :)

dlaczego ja? : Jestem miły mało się odzywam :) nie czituje bo to psuje całą grę :) . Sympatyczny, pomagam innym :)

Komunikator: Mam skype :) Lecz nie chce go podawać :) jestem zbyt wstydliwy. :D

PS. Serwer bardzo fajnie się zapowiada :) bardzo bym chciał na takim pograć :D

Uprzedzam że jest u mnie kiepsko z ortografia :/ dyslekcja itp.

Opublikowano

Nick z gry: czariepicz

Twój wiek: 15

Staż gry: 1-2 lata.

Coś o sobie:Jestem normalnym 15 latkiem który lubi pograć na kompie ;]

Dlaczego akurat ty?:Bo lubie takie servery.

Skype lub inny komunikator głosowy:Tak

Opublikowano

tak zazdroszczę ci naprawde jestes takii boski

co do tego ze jestem boski to w temacie chyba mowa o serwerze a nie o mnie...

czesc, nie chcem sie wdzielac z toba w jaka kolwiek konwersacje i powtarzam po raz trzeci nie pisz tutaj jak nie masz zamiaru grac, podania napiszane powyzej rozpatrze jutro rano , poniewaz jestem na tablecie . Tym czasem innym gracza zycze milej gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...