Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Grepolis Bot

Conan46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pewien czas temu zachciało mi się grać w Grepolis . Czy ma ktoś jakiegoś działającego bota do Grepolis ? Wszystkie jakie ja pobrałem nie działają . Proszę o szybką odp .

Opublikowano

" Do przeprowadzenia tej instalacjii jest wymagany Instalatow Windows w wersji 3.1 lub wyższej " :C

Poszukaj z innego źródła tego .NET Framework, jak dobrze pamiętam to mi nic takiego się nie pojawiało.

Albo ściągnij z tej poprzedniej strony Microsoft .NET Framework 4.5 - Tam nic nie pisze o wymaganiu Windows Installera.

Opublikowano

" Unable to find a version of the runtime to run this application " no szlak by to trafił .

Rozmawiam z twórca bota przez komunikator, podałem mu ze wyskakuje Ci taki błąd. Z tego co pisze wynika, ze taki błąd powoduje .NET Framework.. Powiedział żeby odinstalować i ściągnąć dokładnie ta wersje: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=21 . Mówił ze kilka osób już miała ten problem i po ściągnięciu tego wszystko śmigało. Daj znać co i jak, jakby nie działało to będziemy dalej kombinować.

Opublikowano

A jednak nie jest wszystko super , nie wiem jak to skonfigurować :/

Na dole jest napisane : Cant connect check your setting .

Settings -> General

main server: pl.grepolis.com

server: pl30.grepolis.com - zamiast pl30 - pl i numer Twojego servera.

grepolis2serversettings.png

Opublikowano

Bo bot jest ustawiony aby sprawdzać kolejkę budowania co 20min. Wejdz w Settings -> Building / Training Queue i ustaw sobie czas jaki chcesz oraz wpisać 0 w Building farm below aby bot nie budował gospodarstwa jak populacja spadnie do 0 [Jeśli tak chcesz oczywiście :D ] . Upewnij się ze w zakładce Queue -> Config masz zaznaczone Unit Queue oraz Building Queue oraz ze zapisałeś to :P

Opublikowano

Jak włączasz bota to jesteś zalogowany na przeglądarce na grepolis?

Opublikowano

A tak jak w Settings > E-mail jest to mam tam wypełniać ? ( Jeżeli tak to co mam gdzie wpisać ) .

To jest płatna opcja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...