Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Francuzy czy Usa

akwa1245

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ; ) Moje pytanie jest następujące : Lepiej wybrać Fransuskie automaty czy Amerykańskie ? Dodam że w francuskich mam zbadany Amx 12t i Bd1 czy jakos tak ; ) . Natomiast w Usa mam zbadane T21 . No i co lepsze ? ; )

Opublikowano

Amerykańskie magazynkowce bardziej przypominają francuskie MT i dlatego też są trudne do ogarnięcia.

Ja bym ci radził na początek pograć HT francuskimi żeby się wprawić w magazynki ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

hmm też grałem na tescie ale w rzeczywistości t69 jest średni i ni jak się ma do francuzów, uważam że o ile t71 jest zajebiste o tyle t69 jest mierne ni to szybkie zwinne, a działo jest średnie czy to z penetracją czy to z celnością

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

Teraz to już nie wiem co mam wybrać ^ ^ ... A ten cały Amx50 100 drogi jest w utrzymaniu ? Ile kosztują do niego pestki no i ile zarabia ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...