Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[glitch] Dach sklepu

klasio21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! W clearview na duzym markecie czesto widuje kolesi biegajacych po dachu.

Ktos wie jak wejsc na ten market?

Drugie pytanie :

jak to jest z tymi guest keyami?

czy jak guest dostaje bana to i klucz glowny do ktorego guest jest przypisany zostaje zbanowany?

Opublikowano

Praktycznie da sie wejsc na 3/4 budynkow :-) np. w Campos kazdy, oprócz "gładkich" wiezowcow ;-)

test

Opublikowano

Skaczesz ciagle na sciane od danej strony, i wrzuca Cie na gore.

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

Opublikowano

NIE ROZUMIEM... moze jestem jakis tepy albo cos...

Biegne w sciane. moja postac sie zaglebia. i jak juz bedzie w sciane to mam przestac biec? nie czaje ... sry ale od tego jest forum ;)

Opublikowano

Biegniesz na sprinter na 3 osobie jak zobaczysz ,ze twoja postać jest w ścianie nie biegniesz i przesiadasz sie na widok 1 osobowy. I skaczesz aż nie wejdziesz na dach

sygnafranc.png

Opublikowano

Owy bug ze wskakiwaniem w polki nie dziala

Nie udzielaj się w dziale WarZ bo wszystko i wszystkich wprowadzasz w bląd , jak nie masz bladego pojęcia o tym co piszesz to nie ODZYWAJ SIĘ . Za takie wprowadzanie w błąd i to nie jednorazowo powinny lecieć warny.

Bug ze wskawianiem na półki cały czas działa i ma się dobrze.

Opublikowano

@up szkoda ,że jak ja wskakuje w półki to mnie nie teleportuje na dach a jedynie moge siedzieć w tych półkach ....

Najwidoczniej źle to robisz , to że nie potrafisz nie oznacza że się nie da.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...