Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mc-SurvivalGames [80 slotów] [No-Premium] [SurvivalGames]

Paper

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz co kolego up? Mam już całą administrację, jak na razie serwerem zajmować się będę tylko ja i dwóch znajomych ze świata realnego;) To dla mnie podstawa zaufania:)

Szukam jedynie sponsora, o ile będzie on konieczny, gdyż z samych kont VIP serwer nie będzie mógł się szybko rozwijać, a w przyszłości planuję dokupić slotów, aby było 150/200 ;)

Opublikowano

Będą konta Vip, wszystko podam jutro na stronie www ;) Vip dostanie m.in. kilka komend więcej, większą działkę, sporo kasy i REZERWACJE SLOTA ;)

Czemu start jutro a nie dziś? Serwer jest ciągle testowany, chce dać Wam od razu w 100% sprawny serwer na dobrej maszynie zlokalizowanej w Polsce, więc lagów też nie będzie :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Wiesz co nie wiem dokladnie o której dostane dostep do serwera, od 23 do 24 pewnie niestety, bo widze ze cos im sie schodzi, po uzyskaniu dostepu potrzebuj jeszcze 30minut :) Dam znac jak cos ;)

W najgorszym razie zapraszam jutro z samego rana :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...