Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Konto

HelpMeBro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo ładne elo, 1.5k, dość dużo postaci, w tym kilka na prawdę OP, są b. dobre skiny, nawet Pentakill Karthus, skiny same za 970 RP czy legendy też masz, bo nie dostrzegłem ? Ogólnie za takie konto dostałbyś gdzieś 150-200 zł. Nawet do 250 wycenisz, jak dobrze pójdzie. Konto może być warte mniej/więcej, to tylko cena, jaką ja bym za nie dał ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To za te legendarne do 250 dojedziesz lub 270 jak dobrze stargujesz. Przypominam, że to moja ocena konta (nie hejtować).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

4 skiny do vlada :O, musisz lubić nim grać, ale to i tak wszystkich na raz nie użyjesz, więc trochę bez sensu jak dla mnie.. a jeśli chodzi o konto to ~150 zł

Opublikowano

@Swobin

postaci jest około ~~90

To do 400 zł wyciągniesz. Ale nie polecam ci konta sprzedawać graj dalej nabijaj elo i kasa też będzie wpadała :)

Opublikowano

To do 400 zł wyciągniesz. Ale nie polecam ci konta sprzedawać graj dalej nabijaj elo i kasa też będzie wpadała :)

Tyle, że mało jest takich idiotów, którzy kupią Ci konto za tyle kasy, ale próbuj może trafisz na jakiegoś napalonego gimbusa.

Gold Member

nvm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...