Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowa-Masakra [Whitelist ON] [10 Slotów]

Administrators

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ODRADZAM SERWA ADMIN MYSTERLI COS TAM MA 10 LAT MAX. WIDAC TO PO JEGO ZACHOWANIU I BLEDACH ORTOGRAFICZNYCH , JEST NIE OGARNIETYM DZIECKIEM . DRUGIEGO ADMINA NIE POZNALEM ALE SADZE ZE TEZ ZAMIAST DAC GRUPE '' CZERWONI '' TO PISZA ./NICK Czerwony_Someonel1

i wyglada to tak na chacie

<NiebiescyCzerwony_Someonel1

NO JA POZDRAWIAM BARDZO. SERWER NUDNY JAK BARSZCZ CIOCI ANTOSI . ADMIN NIE WIE JAK JEST NA KM3 A ROBI SERWER.... DAL SERWER Z WYSPY DIRTOWEJ JAKIEJS 30X30X90 JESTEM NA

NIE.

[jp]~YOLO~
FFS GAMING for MTA

PRO RACER

Wanna fight ?!

Opublikowano

1.Nick : Excesive

2.Wiek : 15

3.Mikrofon : Tak

4.Skype/TeamSpeak3/Mumble (Musisz posiadać przynajmniej 1 z tych rzeczy) : Skype/TS3

Ten serwer [survival/frakcje] Zmienił moje życie - Zrób coś ze swoim życiem i zacznij grać w minecrafta! b_350_20_323957_202743_F19A15_111111.png

Opublikowano

Witam chciałbym zaprośic was na mój serwer Kwadratowa Masakra Wojny Drużyn Jest Włączona whitelista

Ilośc slotów na serwerze : 10

Ekipa : [HeadAdmin aseel]

IP Serwera : sph.owncraft.pl:25077

Wzór podania do white-list

1.Nick :EDWART77

2.Wiek :15

3.Mikrofon : POLSKI

4.Skype/TeamSpeak3/Mumble (Musisz posiadać przynajmniej 1 z tych rzeczy) :

@ref

@ref

1.NickEDWART77

2.Wiek15

3.Mikrofon :MAM

4.Skype/TeamSpeak3/Mumble (Musisz posiadać przynajmniej 1 z tych rzeczy) :\WERTEZEER

[quote name='Psy

4.Skype/TeamSpeak3/Mumble (Musisz posiadać przynajmniej 1 z tych rzeczy) :TeamSpeak3

Opublikowano

Witam chciałbym zaprośic was na mój serwer Kwadratowa Masakra Wojny Drużyn Jest Włączona whitelista

Ilośc slotów na serwerze : 10

Ekipa : [HeadAdmin aseel]

IP Serwera : sph.owncraft.pl:25077

Wzór podania do white-list

1.Nick :EDWART77

2.Wiek :15

3.Mikrofon : DOBRY

4.Skype/TeamSpeak3/Mumble (Musisz posiadać przynajmniej 1 z tych rzeczy) :23

@ref

@ref

Opublikowano

NIE POLECAM

Admin Mystical,bije graczy gdy jest Czas pokoju, HeadADmin mowił ,że mamy sie budowac bo wojna jutro ,a Mystical zrobil sobie wojne 20minut po tym jak HeadAdmin wyszedl z serwera. My(druzyna niebieska) nikt sie nie zgodził z naszej drużyny na wojne , ale on i tak zrobił . A i Bije graczy na gamemodzie *Screen Shot niżej*

post-710365-0-30212300-1358257669_thumb.png

Opublikowano

NIE POLECAM

Admin Mystical,bije graczy gdy jest Czas pokoju, HeadADmin mowił ,że mamy sie budowac bo wojna jutro ,a Mystical zrobil sobie wojne 20minut po tym jak HeadAdmin wyszedl z serwera. My(druzyna niebieska) nikt sie nie zgodził z naszej drużyny na wojne , ale on i tak zrobił . A i Bije graczy na gamemodzie *Screen Shot niżej*

Uuu.

NIE POLECAMXDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...