Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ile osób uciągnie ten laptop / Czy warto go kupić ?

GoldenCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@TrueFaith każdy ma prawo pisać kolorem oprócz czerwonego bo należy do administracji. Zielony jest wolny chyba że mam pisać kolorem niebieskim może tak się lepiej spodoba ? ;3

Czy mógłby mi ktoś podać link do jakiegoś Laptopa który nie będzie co sek. uzyskiwał 100% cpu i 80% pamięci ram ?...

Interesuje mnie z 4 rdzeniami 8 gb ram min i dobrą kartą graficzną... Laptop do grania nagrywania itp..

image.png

Opublikowano

Lapek do nagrywania to około 4 k zł, wtedy masz i7 +GTX660 + 12GB ramu

Co do kolorów jakbyś czytał regulamin to byś znał zarezerwowane kolory dla moderatorów tego działu, teraz zmieniaj kolor wszędzie na standardowy

Opublikowano

warto ale ja bym chłodził taki komp radiatorem powietrznym :P (taka szawka ktora wytważa nadmuch powietrza o temperaturze -12/-20c ^^. ja tego uzywam do mojego della nowego i chłopie Laata jak szatan (oc z 3.4ghz na 4.3ghz procek )

abszorekzmniejszaczpl77.png

Opublikowano

Jaki masz budżet, na tego lapka bo już nie wiem i pod co w końcu ma być?

Na pewno serwera dedykowanego z niego nie zrobisz, bo jak będzie nieustannie pracował przez 24/7 to do tygodnia ci się spali.

btw. Za początkową cene (2500 zł) Miał byś, full wypas kompa 50-100 osób, i stabilna gra.

50dea4ba1935f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...