Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Antero.pl [DEDYK]

antero

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

antero.png

START 1 Luty 2013

Do tego czasu Beta Testy

Dawno temu, podczas rozkwitu ery smoków, gdy ludzie zaczęli je oswajać, udomawiać, wykorzystywać do własnych mniej lub więcej prywatnych celów, popularne były walki smoków. W związku z tym hodowcy eksperymentowali, mutowali różne rasy by stworzyć nowe – jeszcze silniejsze. W którymś momencie władze państwa zabroniły tego typu praktyk, jednak chciwy człowiek nie wie co znaczą słowa „nie wolno”. Nie skończyło się to dobrze dla świata, mężczyzna nazywany Shysior z Shinsoo stworzył rasę smoka z nad wyraz inteligentnego. Ten wyrwał się spod kontroli i wzniecając wręcz bunt rozpoczął Smoczą Wojnę, trwającą przeszło 10 lat. Zginęło podczas niej zarówno wielu ludzi jak i smoków, które to były nieustannie podsycane do walki przez swego przywódcę nazwanego przez ludzie Wielkim Shysiorem. W końcu wielki mag Bashard rzucił na niego potężne zaklęcie odbierające mu skrzydła i teleportujące go do odległej, niezamieszkanej krainy. Smocza Wojna szybko się skończyła, ludzie zaczęli odbudowywać swoje imperium, jednak od tamtej pory smoki są ich zdecydowanymi wrogami. Minęło prawie 100 lat. Wszyscy zapomnieli o smokach. Wszyscy za wyjątkiem największych wojowników, którzy nieustannie giną próbując się z nim zmierzyć w walce. Jednak jeszcze nikt nie przeżył tego starcia. Krążą legendy o pradawnym ekwipunku z magicznego metalu stworzonego przez najlepszych alchemików, wykutym przez najsławniejszych kowali, zaczarowanym przez najpotężniejszych szamanów. Podobno w nim człowiek staje się największym łowcą, niezwyciężonym zabójcą smoków. Z ust do ust przekazywane są plotki o skarbach, które można zdobyć pokonując Wielkiego Shysiora. Wojownicy prześcigają się zatem w zdobywaniu informacji o magicznym metalu i mistycznym piecu, którego na razie tylko nieliczni widzieli na oczy. Najodważniejsi mężczyźni i najtwardsze kobiety poświęcają całe dni na szkoleniu się by pewnego dnia stanąć twarzą twarz z przeznaczeniem.

Zapraszamy więc do zabawy, zmierz się z nowym wymiarem "Metina"

parametry.png

Procesor: Intel i7 2600 Quad Core

Ram: 16 GB DDR3

Łącze : 100 MB

specyfikacja.png

exp : 200%

yang: 200%

drop: 150%

Są to oczywiście przybliżone parametry

gdyż tabele expa, yang i dropu zostały

ustawione indywidualnie dla serwera !

Maksymalny Poziom : 250

Punkty Statusu : 125

Obecność 6 skilla : Tak

6/7 Bon : Brak

Ulepszacze podobnie jak PL

Biolog od 30 do 150 poziomu

Dużo ciekawych misji fabularnych

wazne_linki.png

na_start.png

myhommd.png

Ze skrzyni otrzymujemy:

jbwxnwl.png

I co 10 lvl dostajemy skrzynię z ciekawymi itemami.

handlarze.png

blldlyv.pngipmmajy.png

Reszta handlarzy ma ustawione zwykłe itemy, dostępne na większości serwerów.

przedmioty.png

Przedmioty standardowe są do 75 lv

Po tym poziomie przygotowaliśmy wiele nowych ciekawych przedmiotów:

Bronie i zbroje zostały opracowane tak aby nie były zbyt słabe ani przerażająco mocne.

Nie prezentujemy ich w prezentacji ponieważ gracze którzy zainteresują się Antero mają

do swojej dyspozycji dział "WIKI" opracowany przez Serwer Admina Zdzislawa

informacje.png

Nastawiliśmy się na grupę graczy wymagających, serwer powstawał kilka miesięcy i większość rzeczy jest dopracowana w 100%.

Serwer będzie serwerem Trudnym (HARD) takie założenie jest do 100 lv, na mapach od 100 lv pozwolimy przejść graczom lekko w Średni poziom (MEDIUM) aby gra nabrała rozpędu, zwalniać będziemy przy 200 lv aby zdobycie 250 nie było łatwe znów wrócimy na poziom Trudny (HARD).

Zarówno system ulepszeń jak i drop itemów do tego potrzebnych został starannie dobrany, aby nie było możliwości zrobienia wszystkiego za pomocą handlarzy.

Nastawiliśmy się na długoletnie granie dlatego nie stronimy od nowości i wymagających misji, czasochłonnych i długotrwałych aby każdy kto chce być w topce zasłużył na nią.

Podsumowanie:

Nowe mapy

Nowe Zbroje

Nowe Bronie

Nowe Ulepszacze

Nowe Moby

Nowe Dungeony (w chwili obecnej 6)

Generalnie sporo nowości.

media.png

team.png

Head Admin Vibrio

Serwer Admin Zdzislaw

GM:

Marcin86

Forum Team:

Nestor

Marcin86

Team Speak Team:

Marcin86

Mycha

podziekowania.png

Specjalne podziękowania z tego miejsca należą się:

Społeczności MPC-forum jak i jego teamowi dzięki którym większość serwerów zaistniało na scenie Metina.

Podziękowania należą się także dla 4 innych for obcojęzycznych które w dużej mierze pomogły w poprawianiu błędów.

Podziękowania osobiste kieruję do:

Terenzo - Za pomoc w poprawianiu błędów i wyjaśnianiu pewnych kwestii

Sunushi - Dzięki któremu udoskonaliłem swoją wiedzę w dziedzinie LUA

Mastah - Który wspierał mnie w chwilach słabości i pomagał rozwiązywać trudne sprawy.

TEJLI - Który udzielił na forum jak i mnie osobiście kilka bardzo przydatnych wskazówek

Bambusek - Za nieocenioną pomoc nie dla mnie a całego forum i jego użytkowników

TakiNiesmialy - Za całokształt prac związanych z MPC

Zdzislaw - Który kilka lat temu pokazał mi co to Metin i dzięki któremu projekt Antero w ogóle powstał

Oraz moim przyszywanym córkom Jagodzie i Kasi za to że przedstawiły mi pierwszy prywatny serwer Metin2

Podziękowania także dla mojego Teamu który wiecznie miał problem ze mną porozmawiać a jednak wytrwał.

Oraz wszystkim beta testerom i użytkownikom MPC forum.

Antero.pl

1348758094-U346826.png

i7 2600 Quad Core

1348758144-U346826.png

16 DDR3

1348758183-U346826.png

100 MB

1348758231-U346826.png

antero.pl

1348758281-U346826.png

http://antero.pl/index.php?s=register

1348758321-U346826.png

antero.pl

1348758351-U346826.png

antero.pl

1348758394-U346826.png

http://antero.com.pl/klient/antero.pl.zip

1348758431-U346826.png

http://antero.com.pl/admin/antero.exe

1348758476-U346826.png

https://www.virustotal.com/file/2cadfbae7159fe58f6fe86fe8ac2140cec00929ee6b9983758387940ac860557/analysis/1358184440/

1348758537-U346826.png

handlarze.png

1348758595-U346826.png

myhommd.png

1348758633-U346826.png

Sporo Nowych

1348758686-U346826.png

200

1348758759-U346826.png

150

1348758834-U346826.png

200

1348758873-U346826.png

Vibrio
Zdzislaw

1348758951-U346826.png

Specjalne podziękowania z tego miejsca należą się:

Społeczności MPC-forum jak i jego teamowi dzięki którym większość serwerów zaistniało na scenie Metina.

Podziękowania należą się także dla 4 innych for obcojęzycznych które w dużej mierze pomogły w poprawianiu błędów.

Podziękowania osobiste kieruję do:

Terenzo - Za pomoc w poprawianiu błędów i wyjaśnianiu pewnych kwestii

Sunushi - Dzięki któremu udoskonaliłem swoją wiedzę w dziedzinie LUA

Mastah - Który wspierał mnie w chwilach słabości i pomagał rozwiązywać trudne sprawy.

TEJLI - Który udzielił na forum jak i mnie osobiście kilka bardzo przydatnych wskazówek

Bambusek - Za nieocenioną pomoc nie dla mnie a całego forum i jego użytkowników

TakiNiesmialy - Za całokształt prac związanych z MPC

Zdzislaw - Który kilka lat temu pokazał mi co to Metin i dzięki któremu projekt Antero w ogóle powstał

Oraz moim przyszywanym córkom Jagodzie i Kasi za to że przedstawiły mi pierwszy prywatny serwer Metin2

Podziękowania także dla mojego Teamu który wiecznie miał problem ze mną porozmawiać a jednak wytrwał.

Oraz wszystkim beta testerom i użytkownikom MPC forum.

Generator by

Nie interesuje mnie czy dasz mi "+" czy "-" jestem tu aby dzielić się swoją wiedzą i czerpać wiedzę od innych.

www.antero.pl

Opublikowano

up. Co ty wiesz o tym serwerze ?

Robimy go 6 miesięcy i chyba lepsze to niż ściąganie gotowca i patrzenie jak serwer pada po miesiącu !

Oczywiście wszystko będzie aktualizowane w ciągu kilku dnie dodamy screeny i może film.

Nie interesuje mnie czy dasz mi "+" czy "-" jestem tu aby dzielić się swoją wiedzą i czerpać wiedzę od innych.

www.antero.pl

Opublikowano

up od 0 pliki robiłem taki coś jak wy macie to kwestia max 1 miesiąca ( bez gotowca ) jak się obija i robi wolno to tak jest , nie zagram bo tak też działa adminsitaracja oven gówno robią i gówno maja max 6 online !

E9mwj60.png

Opublikowano

A co mnie oven ?

Pojęcia nie masz o Antero a rzucasz teksty że nie mamy nowości 10 sekund po wystawieniu prezentacji, czyżbyś był medium ?

Twoja sprawa hejtuj Antero ile chcesz pozdrawiam.

www.antero.pl

Opublikowano

Pojęcia nie masz o Antero a rzucasz teksty że nie mamy nowości 10 sekund po wystawieniu prezentacji, czyżbyś był medium ?

To po jakiego grzyba wystawiacie taka prezentacje? Skoro macie coś ciekawego to czemu nie odrazu, to jakiś surprise?!

exp : 200%

Wróże wam masę graczy^^

2vuhg8m.jpg

Opublikowano

Zaraz dojdą ss.

exualxxx to jest hard wiec po co większe raty ? Co ci da ze raty dam 1000% jak wbijesz 200 lvl bez eq ? A eq robisz etapowo stąd małe raty !

www.antero.pl

Opublikowano

Czy niepewny ?

Dedyka oplacam od ponad roku bo mnie na to stać, nie robię servera aby zarobić na adidasy, raczej to moja pasja, chęć tworzenia i nauki i sporo się nauczyłem dzięki stawianiu serwera. Robię to dla ludzi.

Nie ukrywam że moją przygodę zacząłem z GoMetinem o którym niektórzy słyszeli niestety był to powiedzmy niewypał bo wystartował serwer a po miesiącu prezentacja co skutkowało jego śmiercią po 8 miesiącach, jednak od tamtej pory dedyk stoi i się rozwija od podstaw. Więc czy serwer jest niepewny ? Pod względem graczy nie wiem nie znam przyszłości, pod względem technicznym i finansowym, będzie stał jeszcze kilka lat.

Pozdrawiam

www.antero.pl

Opublikowano

Grafika nie powala. > uzycie gradientu w photoshopie ale za to wszystko czytelnie opisane i to lubie.

zycze powodzonka na starcie nie zagram ze wzgledu na brak czasu ale naprawde powodzonka

Opublikowano

Powaznie przesadziliscie z ratami ja mam problem wbic 15lvl na dzikusach ...

Konia przywoluje sie pod przyciskami ctrl+g po co to chcecie wkur... graczy czy jak?

Opublikowano

Oczywiście że z is !

Pasje trzeba pielęgnować ale dobrze jak pasja sama się będzie utrzymywała.

Nie liczę na zarobki tylko na samoutrzymanie się serwera.

Co do ataków no cóż niczego nie jestem w stanie przewidzieć.

Co do pewności, powiem tak nie mam 16 czy 20 lat nawet nie mam już 30 oj wiem wiem teraz pocisk dostanę że dziadki zakładają serwery.

Więc bądź pewny jeśli będą ataki będę walczył, jeśli będzie choćby 1 gracz na serwie będę go dlań utrzymywał i wbrew temu co myślisz lub myślicie nie rzucam słów na wiatr.

Co do exp-rat do końca miesiąca zobaczymy jakie będą opinie jeśli większość wyrazi ubolewania że raty są do bani podniesiemy je ale nie sądzę aby podskoczyły o jakieś niewiarygodne współczynniki .

www.antero.pl

Opublikowano

nie wiem czym chcesz zachęcić ludzi do wbicia na server nie pokazałeś nic specjalnego na pewno nie sprawdze i nie polece

"

Nowe mapy

Nowe Zbroje

Nowe Bronie

Nowe Ulepszacze

Nowe Moby

Nowe Dungeony (w chwili obecnej 6)

Generalnie sporo nowości."

aha nom fajnie nie sprawdze jeśli nawet nie chce się zrobić screnów (Team) pewnie 12 latków

Opublikowano

Może nie obrażaj ludzi jak ich nie znasz !

Co mam ci kolorowankę zrobić ? A może w skrócie napiszę ci tak:

Mamy wszystko to co mają inni ?!

Czym nazywasz nowości ? Chyba tym czego na MPC nie ma !

A więc jeśli idziesz tym tropem to żaden serwer nie ma nowości !

Z resztą po co mi taki gracz? Oto kilka twoich tematów:

[szukam] DZIAŁAJĄCY FISH BOT NA BALMORA

[sZUKAM] Auto podnosciciel

[Pytanie] Jak wyciągnąc id zmianek Emperius

Ty się nazywasz graczem ? Czy kombinatorem !

www.antero.pl

Opublikowano

Już robimy screeny i pełen opis.

Ok nazwijmy to wstępną prezentacją. Jutro postaram się wieczorem dodać wszystko o czym zapomniałem.

www.antero.pl

Opublikowano

Nie no jak ja nie zobaczę do stycznie jakiegoś serwera nowego 4fun/easy to chyba przestane grac w metina bo naprawdę jak widze tylko hardy i medium to mnie już łeb boli serwery robione tylko dla zysku

wsrhlogo349769.jpg

Nie przyszedłem tu by przegrać.

Opublikowano

Zaraz dojdą ss.

exualxxx to jest hard wiec po co większe raty ? Co ci da ze raty dam 1000% jak wbijesz 200 lvl bez eq ? A eq robisz etapowo stąd małe raty !

Hard? To ja chyba muszę wp2 raz sprawdzić jaki max lv jest.

Co do serwera to moze wejdę ale poprawcie prezke bo ubgoa

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Nie będę wdawał się w dyskusję z dzieckiem bez finezji ... wybacz jeśli używam zbyt wysublimowanych słów...

Jeśli śmieszą cię podziękowania to twoja wypowiedź mówi sama za Ciebie, brak szacunku do ludzi doprowadzi cię zapewne daleko w życiu ....

Co do tych co zrobią te pliki w 2 dni, gratuluję i zapraszam wstąpić do Mensa, co do tych co hejtują no cóż musicie istnieć w obronie konkurencji, co do plików Terenza niestety nie są to jego pliki, częściowo mi pomagał w pewnych kwestiach ale pliki są tak naprawdę ymira.

Najpierw zobacz na profil a potem pisz dziecko ;> Smieszne jest to, ze robisz za takiego doroslego a od slowa "dziecko" nie potrafisz odstapic

Do autorow plikow nic nie mam ;] A szacunek do nich mam, wiec po co piszesz jak gowno wiesz?

No lol chlopie pomagal Tobie sam Terenzo + Niesmialy + tzw. ogarek Matesh a na 19 lvl exp sie buguje ?? To sa zarty? ;p

Dobra nie bede juz spamil w tym temacie

Ale wbije i zobacze co i jak ;]

Opublikowano

Jedynymi nowościami są tak na prawdę skrzynie ucznia i to tak nie zupełnie. Mimo wszystko mam nadzieję, że wszystko wyjdzie po waszej myśli.

Opublikowano

Bugowanie 19 lv to pochopna opinia Piotrka, może założył NO-EXP Ring ... dziś go widziałem na serwerze i miał 26 lv więc chyba nie ma mowy o bugowaniu co ?

www.antero.pl

Opublikowano

Możliwe że będzie 300% bo są sugestie graczy a jak wiadomo to dla nich ten serwer ...

Do czwartku uporam się z opisami i screenami z nazwijmy to "nowościami" misjami etc ...

www.antero.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...