Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo

Nie wiem jaki palant skasował mi temat. Nie rozumiem z jakiego powodu, więc napisze go jeszcze raaaz! (hehehehe makin skoczysz?- zart )

Chciałbym dowiedzieć się jak edytować pliki tekstowe w silniku, np. zmienić sobie co jaki lvl zmienia się ilość iloczynu exp'a.

Nie chodzi mi tylko o CONFIG.lua tylko o wszystkie lub większość plików , które można edytować. Jeśli ma ktoś poradnik to proszę o niego, bo ja narazie nie znalazłem nic w tym stylu.

Help dla życia bez tytoniu...

Opublikowano
Co to za styl[...]

- nie rób ots'a :) , a jak masz to usuń albo nie wiem weź się,,,

sam się weź . O-T-Sa chce sobię zrobić cz-a-i-sz? A ty jaki masz styl ? Ja ciebie teraz nie rozumie nniestety . Dlaczego mam kasować ots jak nawet go nie dokończyłem i mam zamiar go dokończyć. w ogole co ty pier... kurr....

czyzby czuuuub :blink:

Opublikowano

Hmmm.... z tego co rozumiem masz ots'a masz konto i chcesz se dać goda?? i lvl to wchodzisz w silnik>Data>Players>notatnik z twoim nickiem>PPM>otwórz w notatniku>i szukasz linijki level "xxxxxxx" i access "0" 0 zmieniasz na 5 a to co masz w lvlu na taki jaki chcesz tylko nie przesadzaj z "999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999" bo będzie crashowal przy zalogowaniu najlepiej to wpisujesz "4000" i jest luz ^^ :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

userbarwb.png
Opublikowano

dlaczego?? W data nic nie ma i przypuszczam ze nie bedzie puki nie zrobie database . mialem juz z 5 silnikow do tibi 8.50 i nie ma tego players w data. Ja chciałbym tylko porady jak zarządzac sobie plikami ale nie chodzi mi tylko o config.eul

wiem ja zrobie database to bede mial te player. ale niechce robic na xxmpa bo to jest za przeproszeniem gowno i psuje wg. mnie kompa. 3 razy sciagalem to i raz mi nie chcialo sie zrobic running a raz sie cieło raz jakies bledy niewiadomo dlaczego. a i powiem ze nauczylem sie np. zmieniac co ma mowic potwor przy jego atakowaniu np. dragon mowi GRRRRRRR a ja to nauczylem sie zmieniac na np. spadaj gwizdku. teraz przyklady podaje i chodzi mi o takie cos . takiego typu zmiany . taz np. jakie ma zadawac obrazenia . o takie cos sie rozchodzi .

ps. jakby cos to mozecie mi powiedziec jak sie dokladnie robi god'a? bo mialem pradnik i tam pisalo ze trzeba sie zarejestrowac na przetargi.pl przeciez to jest glupota. zeby sobie zrobic god'a i na rboic spawn. przdmiopty trzeba sie zarejestrowac na innej stronie nie mającej z tibia nic wspolnego. glupota. wiec prosze o pomoc

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...