Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kwadratowy Youtube - serwer typu kwadratowa masakra

ZMBH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Nick

- nazwa skype:Szulek1233

- link do kanału na youtube:http://www.youtube.com/user/MinecraftLechu?feature=mhee

- krótka notatka dlaczego chciałbyś/aś się dostać na serwer:chciał bym się dostać na serwer bo chce nagrywać filmy na yt i chce spróbować się w tej rozgrywce może i nie mam 50widzów ale ogarniam jakość mikro i te różne rzeczy więc proszę o szybką odpowiedz

Opublikowano

- Nick: konradowski8

- nazwa skype ( w celu dodania cię): Konradowski88

- link do kanału na youtube: I w tym problem mam za słaby komputer/internet, żeby mieć jakąś działalność na youtube. Mam nadzieję, że h@ serwera mnie przyjmię z takowym problemem. Liczę na jakieś szanse .

- krótka notatka dlaczego chciałbyś/aś się dostać na serwer: Odpowiedź jest prosta . Szukam serwera gdzie będę mógł mile spędzić czas na pogranie w minecraft'a. Szukam przygód gdzie dobrze i mile spędzę czas . Jestem kulturalny więc to będzie rzadkość kiedy będę przeklinał. Jestem tolerancyjny dla innych. Ja nie muszę być jakąś ważną postacią na serwerze, że nagrywam i wgl.

Mam nadzieję, że mam jakieś szanse z tym, że nie posiadam konta na youtube.

Opublikowano

- Nick ~ MrLoL.

- Wiek ~ +13 Lat, nie dre "Japy" do mikrofonu, nie mam piskliwego głosiku, jestem ogarnięty.

- Nazwa skype ~ (w celu dodania cię) - sebastian.pawlowski97.

- Link do kanału na youtube - Przepraszam, problem tkwi w tym że nie posiadam Konta na Youtube, ale to raczej nie powinno przeszkadzać, bo million innych osób będzie nagrywać filmiki, więc moim zdaniem, zbędne. Ale mam nadzieję że zostane dodany, za entuzjazm, kulture, miły spędzony czas. Nigdy nie grałem na takim serwerze tego typu, dlatego przyjemność by mi to wielką zrobiło gdybyś mnie przyjął. Z góry pozdrawiam - MrLoL.

- Krótka notatka dlaczego chciałbyś/aś się dostać na serwer: Chciałbym miło, oraz przyjemnie spędzić czas, w gronie dobrych przyjaciół.

- Dodatkowa informacja ode mnie, gdy zajdzie potrzeba wesprze finansowo server, masz moje słowo. Pozdrawiam jeszcze raz !

Opublikowano

- Nick youarekox jeśli premium Deralaos

- wiek 14

- nazwa skype ( w celu dodania cię) jaba12111

- link do kanału na youtube niestety 4 widzów

- krótka notatka dlaczego chciałbyś/aś się dostać na serwer Czuję że to będzie porządny serwer z kulturą i ogarniętymi ludźmi.Marze o dostaniu na masakrę może dzięki twojemu super pomysłowi zdobędę tych widzów dzięki nagrywaniu.Mam nadzieję żę się dostane.

Opublikowano

- Nick QuartoX

- wiek 14

- nazwa skype ( w celu dodania cię) : kuba.rudnicki4 . Teamspeak też mam

- link do kanału na youtube : Podam potem . Nie mam 50 widzów (22). Ale z servera bd nagrywał napewno .

- krótka notatka dlaczego chciałbyś/aś się dostać na serwer Lubię takie servery . Chcę ponagrywać . Spędzać czas i rywalizować z ludźmi .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

- Nick: Tubecki

- wiek 14 lat

- nazwa skype ( w celu dodania cię) dawidzior66

- link do kanału na youtube http://www.youtube.c...gw?feature=mhee

- krótka notatka dlaczego chciałbyś/aś się dostać na serwer:Chciałbym się dostać na ten server ponieważ:,Kocham nagrywanie ,uwielbiam współpracować,znam się na minecrafcie,Nie wyzywać.

Bardzo lubie tego typu opcję gry,ponieważ można coś wspólnie nagrać.Co jest dla mnie najważniejsze ? Współpraca i dowalenie przeciwnej drożynie !

Opublikowano

-Nick: beczka12

-nazwa skype : beczkowski12

-link do kanału youtube : http://www.youtube.com/user/BeczkaBzK

- krótka notatka dlaczego chciałbyś się dostać na server : Lubie servery tego typu jestem otwarty na współprace z innymi graczami ... Lubie rywalizacje

Jestem ogarnięty i ogarniam servy SkyBlock . Nie jestem Nerdem i nie używam hacków ;p

Moim zdaniem slotów powinno być nieco więcej ale sie nie wtrącam ... WSzycy powinni miec mozliwość wybicia sie w YouTube

Nie mam dużego dośwadczenia w nagrywaniu choć filmy nagrywam lecz jedynie z Tubeckim

Ten serv da mo możliwosć nagrywania solo ;p Także licze na to ze sie dostane !!!

Opublikowano

- Nick

- nazwa skype ( w celu dodania cię) kamil.stryjski

- link do kanału na youtube: niestety nie posiadam aczkolwiek powinienem założyć i nagrywać filmy.

- krótka notatka dlaczego chciałbyś/aś się dostać na serwer: Jestem ogarnięty umiem grać uczciwie oraz zespołowo .

Ps:Mam nadzieje że jeszcze zdążyłem

10 Postów -v
50 Postów - x
69 Postów
- x
100 Postów - x
200 Postów - x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...