Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANKO]-Patent na bonus-boxy?

poszukiwanyDO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@ witam

@ pisze z zapytaniem czy znacie patent na zbieranie bonus-boxy? Bocenie na boxach?!

moze ktoś z was boci na boxach? ma jakiś patent

mam zamiar bocic na pvp i nw jak ten system ominąć?

up@ dam like! :D

Opublikowano

Mój patent wygląda tak. Bierzesz rano aegisa i na palladium puszczasz ( jak masz pbdo ) potem golcem w nocy skrzynie i sterunery na x-8 rano znowu aegis w nocy alienki golcem na x3-4 i przez dzień skrzynki. Chodzi o odczekiwanie tych 24h jak widać można je funkcjonalnie zapełnić ;)

7yo9.png

Opublikowano

Ja robię na przemian, razy boxy potem alieny.

Na przykład bocisz 12 godzin na boxach, a potem 12 godzin na noc na VPS'ie zostawiasz na alienki ;)

Opublikowano

aha musze spróbować cos ;] zobaczymy

Mój patent wygląda tak. Bierzesz rano aegisa i na palladium puszczasz ( jak masz pbdo ) potem golcem w nocy skrzynie i sterunery na x-8 rano znowu aegis w nocy alienki golcem na x3-4 i przez dzień skrzynki. Chodzi o odczekiwanie tych 24h jak widać można je funkcjonalnie zapełnić ;)

@skomplikowane to co piszesz ;P lepiej raz alieny raz boxy.. :)

Opublikowano

aha musze spróbować cos ;] zobaczymy

@skomplikowane to co piszesz ;P lepiej raz alieny raz boxy.. :)

Skomplikowane? Chodzi o to że czas "schładzania" wynosi NIE 12 h tylko 24 zatem nie da się na przemian. A moim sposobem będziesz miał 2,5 k/h na alienach 3k na streunerach i skrzynkach i 100 energii/h na palladium czyli składasz sobie ładnie wrota + wpada dużo urki.

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...