Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowa Broń

Krakenos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie...

Tak mi sie wydaje, bo NPC to tworzysz z postaci w grze, ktora nie jest uzywana. A z bronia to inaczej... Chyba ze chcesz z epikow zrobic normalne bronie.

Fw15x0y.png

Opublikowano

nowej broni jako tako nie zrobisz, poniewaz nie mozesz etytować pliku item_proto w cliencie...

Co z tego, że w bazie danych utworzysz nowy obiekt, jak client go nie bedzie rozpoznawac...

w dostepie do clienta mozesz tylko nadac mu miniaturkę, ale nie bedzie posiadalo zadnych wartosic...nawet bedzieszm ogl zalozyc ten przedmiot....ba nawet bedziesz mogl dodac mu wyglad, ale juz isniejących broni, ale bez edycji item proto twoja bron nie bedzie miala ani nazwy ani statystyk...takze zapomnij.......

zeby dodac nowa bron z nowym wygladem trzeba znac sie troche na grafice jak i rysowaniu w 3ds maxie....

NIE - SERWER OFF. - i nie pytaj mnie o to.

Watch your back.

Nowe filmy:

http://www.youtube.com/user/ClickHourDone

Opublikowano

Szukasz Np. ID na Zlodzieja dusz i zmieniasz Id z 3159 na np 3229 albo 300 to sa miecze GM

I Co Moderatorzy Spodobalo Wam Sie Zbanowanie Mnie Za Odrobine Prawdy??

Opublikowano

Szukasz Np. ID na Zlodzieja dusz i zmieniasz Id z 3159 na np 3229 albo 300 to sa miecze GM

nie załapalem

a co do tematu to

Dopuki ktos nie przerobi skryptu który rozpakowuje, zeby pakował

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...