Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bigpoint

mydło

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wiecie moze jak odlaczyc samemu konto od bigpoint nie piszac do supportu bo oni nie usuna a jak biore usun id gracza to sie nic nie usuwa

CO JE GRANE ?

Opublikowano

Jak dasz usuń ID gracZa to usuwasz swoje konto na DARKORBIT :D

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Jak dasz usuń ID gracZa to usuwasz swoje konto na DARKORBIT :D

A wiesz jak samemu usunac? konto zapisane na bigpoint?

CO JE GRANE ?

Opublikowano

Nie ma takiej możliwości.

jest taka mozliwosc na 101% ale niestety nie umiem

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Zaraz ci powiem jak rozwiazać konto z bp

#edit

translacja by google bo ruskiego nie znam :D zresztą wszystko jest na filmiku pokazane.

Witam wszystkich!

Już pół roku zarówno BP wprowadził funkcję powiązać kont gier aż do uchetka na http://ru.bigpoint.com , który stał się utrapieniem dla wszystkich graczy. Rozkwit takich oszustw jak sprzedaż kont w odniesieniu do BP z późniejszym powrocie do błędów, poczty szantażu i gróźb strip ACC jeśli nie spełniać określone wymogi, i więcej. Bardzo dawno temu starał się wzruszyć jego Akka nie gość zaproszony, ale do tej pory nic.

błąd nie znalazłeś mnie osobiście, ale codziennie krążenie w Skype i faktów, aby pomóc sprzedaż i odsprzedaż błąd na Rep mnie umieścić tę technikę publicznie. Ponieważ uważam, że z tym złem należy walczyć i być może szybciej, tym lepiej. Jeżeli nie przydatne i niezbędne rzeczy przechowywane w ziemi lub odsprzedawane Czechach. A więc sama metoda unbinding atakująca w formacie video:

Po przeładunku serwerów, gdzie zostały one przeprowadzone, rachunki są żywe i dobrze, według danych, które można wprowadzić.

Ale radzę ci, dla większej wiarygodności badania samodzielnie. Według moich informacji, Niemcy mają zmniejszyć liczbę 6 można usunąć ACCA za wiążące, ponieważ prowadzi do całkowitego chaosu. PS zlecić tę usługę na równi, stracisz jego wiązanie, ale może być połączone wykonawcy, więc kto będzie na pewno bezpieczeństwo błąd, będzie mógł juzat wszystko sam.

b_560x95.png

Opublikowano

radzioro dziekuje dziala;D

A czy jak sie ma zapisane na facebooku i naszej klasie to tak samo to dziala?

Jak masz zakladke zmiany danych na acc to jesli konto powiazane jest z fb,powinien byc przycisk FB disconnect.

A jak jest z nk to juz nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...