Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kappa a LF4

krzyssieek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mozecie napisac ile zrobiliscie wrot kappa na swoim koncie i jak bylo z Lf4 za te wrota? Ja na swoim koncie zrobilem w weekend 3 kappy ( 2 byly zlozone wczesniej, 3 udalo sie zlozyc ) i dostalem 2 lf4 i herculesa takze nie jest zle :P. Bede wdzieczny za odpowiedzi.

Opublikowano

31 kapp: 10 LF4, 9 herkulesów. Żygam już kappami. Codziennie robię jedną tylko dlatego żeby skompletować full herkulesów. Brakuje jeden, mam nadzieję że do końca tygodnia będe miał już 10. Strasznie nie opłacalne wrota pod względem uri. Wydajesz 1800-2100 energii a dostajesz 15 tyś uri. Śmiech na sali. Jak ktoś nie ma cierpliwości to nie polecam tych wrót. Ja przy 17 kappach miałem tylko 1 herkulesa - już myślałem że wymiękne....

silvertcsax.gif

Opublikowano

Jak nie masz havoców to skacz w zety ja po 14 zetach mam 10 a kapp jak na razie 8 i 2 herculesy do tego 1 lf4 i 3 boosty.

7yo9.png

Opublikowano

Havoki mam. Na herculesach mi nie zalezy praktycznie wcale. Bardziej na lf4. Tak myslalem czy dalej zet nie robic i wszystka urke w klucze ladowac. Zloze jeszcze z 3 kappy do konca tygodnia i zobacze co bedzie. Jak nic nie wypadnie to zety zaczne robic

Opublikowano

A może zamiast bawić się w kappy zajmij sie epsilonami? Skoro nie zależy na hercach to może se kronka złożysz i saturniak wpadnie.

7yo9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...