Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Statystyki

kamil9848

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mój kolega uważa że ma 2x razy lepsze staty ode mnie , co jest jakieś dziwne :) chwali się jakie on to ma medale i inne pierdoły które nie były osiągalne na np. mniej opancerzonych niszczycielach od czołgów ciężkich .

Dlatego proszę was zdecydujcie kto ma lepsze statystyki bo mnie i kolegów nie słucha ;)

Mój profli:http://worldoftanks.eu/community/accounts/503182971-AleMaslo/

Jego profil:http://worldoftanks.eu/community/accounts/503178046-SZklanaka/

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

A jak zwiększyć ilość zniszczeń na bitwę ? bo chciałbym osiągnąć wnyki 3tys bitwę i 3 tys zniszczeń :)

Na 8 tierach ciężko jest osiągnąć np. Specjalistę ze względu na dużą ilość HP , a działo mam 2 z 3 . (posiadam T28)

Myślałem nad lolkami ale to będzie dziwnie wyglądać :)

Które tiery mi proponujecie ?

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

A jak zwiększyć ilość zniszczeń na bitwę ? bo chciałbym osiągnąć wnyki 3tys bitwę i 3 tys zniszczeń :)

Na 8 tierach ciężko jest osiągnąć np. Specjalistę ze względu na dużą ilość HP , a działo mam 2 z 3 . (posiadam T28)

Myślałem nad lolkami ale to będzie dziwnie wyglądać :)

Które tiery mi proponujecie ?

5-6 tiery jeżeli jesteś na topie to chyba najłatwiej według mnie zdobyć dużo fragów.

T

Opublikowano

|Dzięki :)

Klan W-I-R Rekrutuje !

Opublikowano

Kamil jesteś lepszy niż on a co do lepszych wyników ja bez premki mam 450srd XP chociaż teraz mam na AMX 50 100 po 2.5k DMG i po 700XP za wygraną bitwę i jak to robię ? Po prostu pomagam innym graczom np ktoś pisze Pomocy to ja tam jadę 6 ammo wpada np 1500dmg on dobija i juz oznaka wsparcie czy jakoś tak a po bitwie pisze do mnie na PW ( With players like you should be more. Regards ) i masz szacunek jako gracz i koniec

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...