Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Smocze monety mniejszym kosztem

Solymr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,ten poradnik ma na celu ukazanie wam,jak zdobyć smocze monety mniejszym kosztem,bez bawienia się programami typu AoL,oraz innymi do zmian IP.

1) Potrzebna nam będzie karta startowa za 5zł,z dowolnej sieci.

2) Gdy już ją mamy,sprawdzamy jaki mamy numer,zapisujemy go sobie,ponieważ nam się przyda.

3) Wchodzimy na stronę główną metina,i po zalogowaniu się,wybieramy "Doładuj SM"

stronaglownau.jpg

4) Gdy tam wejdziemy,wyświetlają nam się rozmaite sposoby na doładowanie smoczych monet (przelew,sms,i inne)

My wybieramy "Zdobądź więcej smoczych" a następnie "SponsorPay"

wybierzsponsorpay.jpg

5) Mamy teraz wiele ofert,niektóre z nich są darmowe,niektóre jednak wymagają podania numeru telefonu,lub wysyłania smsa.

ofertys.jpg

6) Jeśli chodzi o oferty z podawaniem numeru,i potwierdzaniem/wprowadzaniem na stronie otrzymanego kodu:

tutaj mamy subskrybcję,czyli płatne smsy,które będziemy otrzymywać.Jako,że robimy to na nowej karcie,którą po zużyciu wyrzucimy,nie przejmujemy się tym.Po wypełnieniu takich ofert,często dostajemy kilkanaście SM za jedną.

7) Co do ofert z wysyłaniem SMSa,znajdujemy taką,aby sms był niedrogi (mamy tylko 5zł) a jednocześnie dawał jak największy zysk w postaci smoczych monet.

8) WAŻNE!!! Na samym początku,robimy najdroższą ofertę,ponieważ zdarza się,że w danym dniu,na przykład 3 oferty są od tej samej firmy,czyli podając numer,dostaniemy smocze monety tylko za pierwszym razem.Czyli najlepiej dobrze to wykorzystać.Jeśli zrobimy jedną reklamę dla danej firmy/portalu,to potem,z tego samego numeru,nie będziemy mogli aktywować drugiej reklamy,tego samego producenta.

9) Po zrobieniu ofert na danej karcie,wyrzucamy ją,i cieszymy się ze smoczych monet tanim kosztem (za 5 zł idzie zdobyć około 40SM,lub więcej,czyli o wiele taniej niż w inny sposób,i nie tracimy zbyt dużo czasu)

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wszystko ladnie, przejzyscie opisane. Zasluzyles na like;a

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Sam tak robiłem, ale na dłuższą metę to tak średnio się chce to robić :>

Jednak i tak łap +

no escape from the mass mind rape

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja ostatnio zrobiłem tak tylko że na starej karcie gdzie saldo wynosiło -2 pln xD, niestety nic nie doszło. Koniecznie musi być na + saldo? skoro nic nie wysłałem tylko te kody premium wpisywałem.

A po za tym sposób ciekawy .

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...