Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Smocze monety mniejszym kosztem

Solymr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już dawno nad tym myślałem i niestety muszę Cie zawieść że sposób nie działa, dla pewności wczoraj sprawdzałem jeszcze raz, aż do dziś nie doszła ani jedna SM, najprawdopodobniej uzyskują informacje od operatora o stanie ważności i środkach na koncie, sprawdzałeś to w ogóle sam czy działa? Czy wrzuciłeś aby napisać ? :)

Opublikowano

Oczywiście,że działa,przecież sam tak zarabiałem SMy.Coś musisz robić źle.Na jednym koncie,masz ograniczoną liczbę ofert.Co więcej,za dwie oferty od tego samego operatora,dostaniesz tylko jeden raz SM.Na przykład masz dwie oferty,zupełnie inne,ale głębiej,okazuje się,że za nie odpowiada jakaś tam strona.A więc nie dostaniesz za nie dwa razy Smoczych Monet.

Opublikowano

Victoremque dobrze mówi nie działa, nie dochodzą żedne SM , czekam i czekam a na koncie cały czas 5 zł i ani jenej SM a miały być w 10 minut, Oni nie dadzą się nabrać na takie tanie chwyty, wszystko sprawdzają.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ok. Dopisz do tematu przydatną rzecz. Po kliknięciu doładuj sm, wybieramy kraj stany zjednoczone, co da nam dostęp do superrewards ( podobna firma z ofertami za sm )

Oferty z telefonem są tam dużo bardziej opłacalne. ( Za 2 oferty mam 53 sm. Robiłem z 8, 2 weszły). czas- 10 minut poświęcone.

Tutaj zrzuty ekranu:

po wybraniu kraju:
i oferty superrewards:
Dodam, że jeśli ktoś ma kilka kart, może spróbować robić daną ofertę na jednej karcie, a jak nie wejdzie to spróbować inną. Robiłem tak wiele razy.
Liczę na jakiś Like :)
@edit: jeśli ktoś nie wierzy, w tle widać że mam 53 sm na koncie ;D
Opublikowano

Tego sposobu nie znalem :D

Tzn jak kiedys gralem na plu to uzupelnialem te reklamy po 3sm i zawsze bylo na przepustki czy na cos :D

MS-Straciatello

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czyli rozumiem że kupie sobie krarte wyślę tego sms i w tym czasie co jest podane na stronie metin2 bd miał sm ? np smoczych monet w 5 min i dostane np 16 sm?

/sygna wychodzaca poza mpc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...