Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Max 20 lvl gildi?

Genway

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Po dosyć długiej przerwie od Metina chcę powrócić może na chwilę może na dłużej, się zobaczy.

Przejdźmy do rzeczy, kiedyś jak grałem to normalnie można było dropić sztabki oddając level do guildi.

Teraz, gdy zakładam gildie i oddam na modzie niemal przez 5 sek expa odrazu lvl gildi staje się maxymalny? Patrzyłem tak na 2 serwerach Pandora, Elite stosując się komendą /cguild z moda.

Wie ktoś dlaczego tak jest? Jakieś zabezpieczenia?

PS.

Mieszałem w plikach moda ale to tylko na zmiane itemów

http://www.mpcforum.pl/topic/785103-tut-autopickup-na-wybrane-itemy-zrob-to-sam-poradnik-dla-srednio-zaawansowanych/

Opublikowano

Zmniejszyli potrzebną ilość expa, żeby zapobiedz osobą takim jak Ty, nic z tym nie zrobisz. ;)

"żeby zapobiedz osobą takim jak Ty," Nie wiem czy wiesz ale 80% serwerów tak zarabiało, ma ktoś listę serwerów na których czegoś takiego nie ma?

Opublikowano

Napisz prośbę o wprowadzenie pierścienia antyexpa.

Opublikowano

"żeby zapobiedz osobą takim jak Ty," Nie wiem czy wiesz ale 80% serwerów tak zarabiało, ma ktoś listę serwerów na których czegoś takiego nie ma?

Wiedziałam, że ktoś nie załapie i sie przyczepi... Napisałam tak, bo nie chciałam nie wiadomo jak tłumaczyć. Wiem ile osób, bo byłam w nich ja i przestałam tam grać właśnie z tego powodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...