Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytań - Mesmer

PaweSz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym zacząć grać mesmerem :)

I mam kilka pytań:

1. W jakiej rasie mesmer będzie wyglądał najfajniej?

2. Czy mesmera łatwo zabić na PvP, WvWvW?

3. Miałem kiedyś mesmera tak na próbę (wbiłem 5lvl) i jak zabijałem mobki to one nie zawsze leciały w stronę tych iluzji tylko prawie zawsze biły mnie, czy w późniejszej grze jak będę grał na WvWvW i walczył z innymi graczami to, jak by patrząc od strony wrogiego gracza, wystarczy zapamiętać która postać to ta właściwa i ją bić czy można np: szybko zmieniać się miejscami z tymi sobowtórami teleportacja czy coś :s ?

EDIT:

I jakie bonusy do broni czy do ubrań :s ?

Muscle Cars <3

Opublikowano

1 - To zależy od Twoich upodobań. Ciekawie wygląda Asura.

2 - Nie... Jego klony strasznie denerwują inne rasy. Mesmer jest ciężki do ogarnięcia, ale dobry gracz zrobi mesmerem wszystko.

3 - Raczej nie da się tak, ale w sumie nie da się odróżnić iluzji od prawdziwej postaci, więc nie ma problemu.

Opublikowano

1. Mój sylvari jest boski *.*

2. Na PvP jest masakrycznie trudny do ubicia, ale w WvWvW sprawa wygląda tak, że jak na zergi trafisz to raczej Cię nie ma - jeśli idziesz solo ;)

3. Klony biją słabo i moby ich nie focusują, mocniejsze są phantasmy (te przezroczyste) i one już potrafią zagrować mobka :) , Chociaż ja się składam pod shattery więc mi wisi ile klony biją :P

@Edit

Statystyki to na pewno power, chociaż nie grałem jeszcze mesem pod tanka/mantry co może być ciekawe :D

Ja tam się trzymam mojego dps'a czyli Power/Precision/Crit. Damage, chociaż można również kombinować z condition damage, ale to już PvP i składamy się pod nakładanie Confusion na przeciwnika ;p

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Nooo właśnie zobaczyłem że jak mam tą umiejętność co się pojawia ta phantasma berserker to mobki od razu lecą za nią a mnie zostawiają w spokoju C:

Dzięki za odpowiedzi.

Można zamknąć.

Muscle Cars <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...