Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Ap master yi - nowy "insta lock" na rankedach?

termiator

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak skoro w temacie mastera to powiem, że jest potężny. Niestety jeśli przeciwnik gra defensywnie w early to jest ciężko, bo nie ma jak go zabić i nie ma feeda. Najwyżej pozostają ganki po 6 lvlu. Wystarczy, że jako yi zobaczy się 1 przeciwnika z low hp i obok niego reszte to się wbijasz i używasz r i q i wtedy spam alpha strikiem i dziękuję ;d

http://www.youtube.com/watch?v=xF0Zb34bcg8

a tu macie taki krótki filmik ode mnie na dowód tego :D

Nie feedujcie mastera! ;)

Opublikowano

master AP moze sluzyc tez jako tank jesli nie mas zw team jesli posiada z 400 AP + i medytacje na 5 poz. to bez problemu moze przyjmowac na siebie ataki bo nie tylko sie leczy przy medytacji ale tez dostaje armora ja mialem 572 AP i dodawalo mi okolo 350 rez na ad i ap

Opublikowano

@up

ap nie dodaje resow na medytacji

@top

moze nie "instalock", ale ostatnio bardzo czesto grany, niestety- w wiekszosci nie ogarniaja ;c

osobiscie tez go lubie, rankedy nim 5/2, jedna quadra, mysle, ze ogarniam go bardzo dobrze

I pozdro dla tych, co mysla ze jak maja 1747274916481 stunow na jego meditate, to im nic nie zrobi. Wtedy po prostu wpada kiedy jeden jest na low hp, QQQQ I tyle was widziano, podczas alpha strike jest untargetable :D

Opublikowano

Master jest dobry ale nie jest OP. Przed tf może poużywać Q na creepach i lekko z poke'ować (raczej 1/2 hp) i wtedy reszta drużyny go in, lecz samemu to gówno zdziałasz.

Jedna z najłatwiej do skontrowania postaci w grze.

fb.com/myrodj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...