Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Kupno] składak

Bartij2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam kogoś kto złoży mi jak najtaniej kompa na którym pojdzie bf3 na wysokich/srednich detalach bez przycinek i tak jak mowiłem jak najtaniej,sam komputer bez monitora glosnikow klawy i myszki a no i z win 7 jak cos nie chce 8 :)

z góry thx pozdrawiam Bartij2

64l7.png

Opublikowano

no ok thx to złożycie mi cos dobrego do BF3 i ogolnie takich gierek (GRO,COD,NFS,FC3 itp) zeby bez zadnych przycinek chodziłoi było tanio do 1500 zł jak sie da to taniej ;D

i co na takim kompie - http://www.mpcforum.pl/topic/823295-skladanka/ da rade uciagnac te gry na wysokich detalach bez przycinek? lub na srednich?

64l7.png

Opublikowano

dobra dzieki wielkie za szybka pomoc a tak ogolnie to co byscie bardziej doradzali ten tanszy cz ten troche droższy ?? lepiej dolozyc??

ale dajcie taki z dystkim i nagrywarka ... chce kompletnego kompa

64l7.png

Opublikowano

to jak mozesz to wez juz tak dopracuj to i mi daj linka.Naprawde wielkie dzieki dla ciebie wielkie LIKE

i jeszcze kwestia innych gier jak far cry 3 ghost recon ONLINE itp itd zeby to też w miare uciągało

64l7.png

Opublikowano

na tym co ci podal bedzie śmigać

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Jeśli będziesz zamawiał zestaw w morelach to możesz sobie dodać do koszyka usługę montażu.

http://www.morele.net/montaz-komponentow-zestaw-komputerowy-od-trzech-elementow-266770/

to ta usługa.

Jeśli będziesz zamawiał to przy zamówieniu w polu kod promocyjny wpisz

O6A2MVKEK1

i naciśnij obok wyślij to koszt montażu się na 1 złoty a wysyłka będzie darmowa.

Zamiennie zamiast montażu możesz wybrać pendrive, dokładnie ten

http://www.morele.net/pendrive-good-ram-gooddrive-twister-4gb-czarny-196953/

Wtedy przy zamawianiu skorzystaj z kodu

WP35ZXZG5A

Opublikowano

http://www.morele.ne...ry/info/POAl0C/

Tu masz zestaw, w którym na nic nie trzeba było przyoszczędzać ;).

Bierz go, jeśli przewidujesz w przyszłości rozbudowę na lepszy procesor np. i5 3470.

Próbowałem złożyć o I5 3350P, ale najniższa cena, która mi wychodziła to 1820zł.

Jeśli potrafisz złożyć kompa, to radzę Ci faktycznie zrobić to samemu i wziąć pendrive'a. Jak trafisz na kiepski serwis z Twojej okolicy, to może Cię spotkać przykra niespodzianka w postaci używanych części/uszkodzonych podzespołów przez byle jaki montaż/brak dobrze poukładanych kableków.

Opublikowano

AMD :

AMD X8 FX-8350 4.0GHz BOX

INTEL:

Intel Core i5 3570K 3,40 GHz BOX trzeciej generacji

Zdecydowanie 3570K, ale trzeba mieć dobra MOBO pod o/c

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

dobra mam jeszcze pytanko ... to mój sprzęt ^^

Procesor : AMD Athlon™ 64 X2 Dual Core Processor 5200+, MMX, 3DNow (2 CPUs) (2,69 GHz)

Karta graficzna : NVIDIA GeForece 8600 GT (256.0 mb)

Ram : 3x1gb = 3gb

System operacyjny : Windows XP

i tu pytanko czy wymiana karty graficznej na taka sama tylko o pojemnosci 1024 MB pomoże cos ?? tak ogolnie w grach ?? Bo tak sie sklada ze moj kolega ma idetyczna karte graficzna tylko o pamieci 1024 a moja ma 256 wiec roznica jest i powiedzcie czy oplaca sie czy to nie robi za wielkiej roznicy? tak na jakis czas a kolega karte chce sprzedac za 20-30 zł wiec moglbym kupic tylko nie wiem czy to cos pomoze naprzyklad w grze Ghost Recon ONLINE bo mi ja troszke przycina czsami prosze o ODP

64l7.png

Opublikowano

ok dziekuje narazie nie mam pytan jak cos to bede pisac tu i oczuwscie dziekuje wszystkim za pomoc

a ok ostatnie pytanie :) jak wsadze ta karte graficzna kolegi to bede musiał instalowac jakies inne sterowniki czy po prostu wsadzam i smiga?

64l7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...