Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kalibracja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie info dla tych którzy się udzielają, a źle, bardzo źle mówią. Owy tablet posiada już roota gdy odbieramy go z orange. Nie ważne, czy jest fabrycznie robiony, czy przez Orange... Tablet ma roota. Tyle w temacie o rocie. Tak jak robem wspomniał ekrany pojemnościowe nie mają w opcji kalibracji... Poza tym żaden tablet, z którym miałem styczność nie posiadał DIALERA, więc proszę nie pierdzielić. Co do słabego dotyku... Taki jego urok, czego się spodziewać po budżetówce.

Opublikowano

prawie każdy tablet ma aktualnie roota

normalny root czysty, obsługę roota musi sobie sam właściciel zainstalować ( superuser ) inaczej nie działa

kalibracja w sumie jest ale w sofcie, dlatego romy jednych modeli nie pasują do innych czyli rom trzeba wgrywać pod konkretną rozdzielczość wyświetlacza albo model.

można samemu kalibrować ekran ale podstawowe informacje z działania i konfiguracji linuxa sa wymagane

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Tak jak robem wspomniał ekrany pojemnościowe nie mają w opcji kalibracji...

jakoś mój Samsung Galaxy Y ma ekran pojemnościowy i ma kalibrację... -.-
Opublikowano

Galaxy Y nie ma żadnej kalibracji w normalnym sofcie co najwyżej SKALOWANIE albo kalibracja sensorów GPS a to nie ma nic wspólnego z kalibracją ekranu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Gowniany tojeses ty.

Sam tableta nie masz a oceniac bedziesz. (pewnoebzaraz napiszesz ze msz super:szybki,drogi,ladny)

2x up ten tablet mial roota od poczatki.

co Ty mozesz wiedziec co ja mam a co nie biedaczku?

mój tablet - Nexus 7 32 GB kthxbye :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...