Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Potrzebna pomoc

TheStalkerGS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje pomocy, a dokładniej kogoś, kto posiada karte sim której nie używa, a która jest aktywna.

jeśli ma ktoś działającą, niepotrzebną karte sim, proszę tu napisać, a wyjaśnie szczegóły

//Pozrawiam

Opublikowano

no właśnie nie do końca z gry, chodzi o zarabianie przez hosting na get4file .

mam już 17 dolarów, do wypłaty trzeba 20. wykorzystałem już moj ewszystkie karty, nawet te bezpłatne z heyah zamawiałem by korzystać, ale to i tak mało

Opublikowano

Można się dogadać na procent :)

Polega to na tym, że daje Ci link, klikasz SLOW DOWNLOAD, wypełniasz jedną z podanych ankiet*** ( czy jak to nazwać ), pobierasz plik ( nie musisz, wystarczy kliknac download) i tyle :)

_____

*** Ankieta polega na tym, że wybierasz operatora, podajesz numer telefonu, i wpisujesz wysłany Ci na ten że numer ko .

wszystko

Opublikowano

link : http://get4file.com/..._instrukcja.rar

klikamy SLOW DOWNLOAD, wyświetli nam się opcje do wyboru .

najlepiej wybrać "wygraj iphona" czy jakoś tak ( zresztą to nie ma większej różnicy

Nie zamykając strony poprzedniej operujemy teraz na stronie z tym iphone ( czy kto tam co sobie wybierze )

Trzeba będzie podać numer telefonu i wybrać operatora .

wybieramy operatora, wpisujemy numer, klikamy wyślij - czekamy na sms zwrotnego z pinem

wpisujemy pin, klikamy zatwierdź, i wracamy na stronę z pobieraniem pliku

po chwili przepuści nas alej, i automatycznie zacznie się pobieranie tego pliku ________ teraz tylko go pobrać, i usunąć, albo kto co tam chce :)

( z jenego numeru można tylko raz tak pobrać plik z danego konta )

Każdy, który pobrał plik - prosze o napisanie o tym w tym temacie

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Gwarantuje również pomoc w tym serwisie, mam kilka kart, którymi też mogę pomóc, tak jak Wy mi

Opublikowano

Ziomek. Ja z tego hostingu korzystałem (sam na tym hostingu zarobiłem w miesiąc 200$) to po prostu wpisywałem numer telefonu 123456789 i kod pin 123456789 i nadal to działa bo teraz sprawdziłem podczas pisania tego posta. Tylko uważaj i nie pobieraj z tego samego kompa nawet zmieniając IP. Ja zmieniałem IP nawet poprzez neostrade, a on mi pieprzyli o tym, że z tego samego komputera. Ale i tak 200$ wpadło ale już sie nie bawię bo nie ma na co to wydać,a zawsze można wpaść tak jak mój kumpel i mu nie wypłacili 150$ :D

photo261314.png

Opublikowano

pisze że " wpisz poprawny numer telefonu . - twój sposób nie działa.

pomoże ktoś w sposób opisany przezemnie ?

potrzeba jest tylko niepotrzebna karta sim i chwilke wolnego czasu - odwdzięczę się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...