Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co Kupić ?

****BuLi****

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie do Was co najpierw kupić , mam 18lvl 26pp apis itp... co najpierw kupic ?

1. Kamikadze - 1 ? czy odrazzu 2 ?(Niemam wcale)

2. Pakować całą urke z mojej alfy w wrota bo mi brakuje 1 czesc do bety

3. Klucze za nagrode z alfy ?

W jakie wrota opłaca się klikać urii ??

Chodzi mi zeby jak najbardziej sie opłacało (0 havoc)???

HELP...

Opublikowano

Jak coś to wbijaj 8 lv peta i od razu kamyk 3.....

Nie składaj alfy/bety/gamy skoro nie ma full havocow....

Lepiej zbieraj palladium i dawał wszystko w zete....

A jak wolisz uri to ostatecznie też możesz dać na wrota (zete) .....

Opublikowano

Zamin pozbieram do kamikadze 3 to predzej wyklikam to albo cos innego.

Mam ochote wpakowac te 15k uri w ta bete ale sie cykam ze nie wyskoczy ta 1 czesc.

A czemu akurat na paladium co tam jest sory ale mialem 1.5 roku przerwy od gry wiec musze nadrobic :D:D ???

Opublikowano

Zamin pozbieram do kamikadze 3 to predzej wyklikam to albo cos innego.

Mam ochote wpakowac te 15k uri w ta bete ale sie cykam ze nie wyskoczy ta 1 czesc.

A czemu akurat na paladium co tam jest sory ale mialem 1.5 roku przerwy od gry wiec musze nadrobic :D :D ???

Paladium to surowiec 15sztuk palki = 1 energia do GG zbireasz pall, na 5-3 a wymieniasz na 5-2

Opublikowano

Zbieraj na kami 3 zawsze sie przyda nawet w walce z graczem jak ci ucieka pod portalem dostanie 75k dodatkowe i nie skoczy, a we wrotach typu alfa beta gamma niezastąpiony. Na 5-3 na dole jest taka chmura polecam do tego na profibot.com kupić OS i zbierać z cheat engine wtedy masz w godzine 2-3 k czyli do 200 energii ( 20K uri w godzine! ) I dokończ tą bete tak jak koledzy radzą potem zety i nie wykorzystuj kluczyków z zet czekaj na jakaś akcje typu 3x szansa na część apisa.

7yo9.png

Opublikowano

Ogólnie mam na bazie alfe i brakuje mi 1 część do Bety... i nie wiem czy ładowac w bete czy w zete odrazu bo jeżeli mi nie wpadnie ta część.

Apisa mam.

WIEC OSTATECZNE PYTANIE

Co zrobic z urka z alfy skoromam 1 czesc do bety i niemam kamyka a w zecie mam chyba 70/111 czesci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...