Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sześcienna Kraina[1.4.7][10 slotów][Kwadratowa Masakra][WL][Podania na stronie]

Gisiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick w Minecraft -- TheBlooes

Wiek -- 13

Dlaczego Ty? -- jestem ogarniety, mily gram dlugo w mincrafta ( 4 godziny dziennie, staz w minecraft to 2,5 roku )

Skype -- nie mam ;p

Dodany
  • Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick w Minecraft -- DarkDevision

Wiek -- 14

Dlaczego Ty? -- Ciągle szukam takiego serwera, ponieważ lubię tą serie i sam chciałbym się sprawdzić jak mi pójdzie na skyblocku :)

Skype -- KyuirPlay

Chciałbym też złożyć podanie za kolegę ponieważ nie ma on konta na mpcforum :)

Nick w Minecraft -- ukradliminick

Wiek -- 14

Dlaczego Ty? -- Jestem ogarnięty, umiem budować i walczyć. Często gram na komputerze więc będę codziennie aktywnyna serwerze :3

Skype -- marcin.grelak1

Opublikowano

Serwer dobrze się zapowiada godny uwagi. Chętnie na niego wpadnę.

Zapraszam na najbardziej zapowiadający się serwer Metin2.

Opublikowano

Nick w Minecraft --hajperek2104 i dragoon2101 (chcem dodać kolege)

Wiek --14 ja 13 on

Dlaczego Ty? --Jesteśmy ogarnientymi graczmi którzy poszukują zabawy w grze Minecraft

Skype --hajper5 potem podam dragoona skype

Opublikowano

Nick w Minecraft --PolskiLechu

Wiek --14lat

Dlaczego Ty? --Nie będę pisał jak i to ja jestem wspaniały napiszę że chce nagrywać filmy z serwa interesuje się rapem i piłką nożną

Skype --Szulek1233

Opublikowano

Nick w Minecraft --PolskiLechu

Wiek --14lat

Dlaczego Ty? --Nie będę pisał jak i to ja jestem wspaniały napiszę że chce nagrywać filmy z serwa interesuje się rapem i piłką nożną

Skype --Szulek1233

Dodany
Opublikowano

Nick w Minecraft --Kulumus

Wiek -- 14

Dlaczego Ty? -- Jestem miły , ogarnięty. Lubie współpracować. Mój staż w mc jest od 1.4 Beta.

Skype --Kezzi141

Nick w Minecraft -- : MagicznyGimbus

Wiek --: 14 lat

Dlaczego Ty? -- znam zasady ortofrafii i nie grifuje :D

Skype --: tak , dawid.plewa91

Dodani
Opublikowano

Nick w Minecraft -- kubag200225

Wiek -- 12

Dlaczego Ty? -- lubię MC, interesuje się rapem, piłką nożną. Nie griefuje i znam zasady ortografii. Jestem ogarem i umiem zachować powagę

Skype -- kubag200225

Dodany
Opublikowano

Nick:Viezzel

Imię:Kamil

Skype: Tak. Podam na PW ze względu na pojawienie się w nich danych osobistych.

Staż w mc: Od wersji Minecarft Beta 1.3

Coś o sobie: Jestem bardzo kreatywną osobą. Moim hobby jest informatyka (Dokładniej Grafika 3D). Lubię współpracę oraz kulturę. Zachowuję ortografię.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Na forach znajdujemy dużo "słabych" serwerów. Głównie za sprawą nieudolnych administratorów, niepotrafiących zadbać o dobro gracza. Myślę, że ten serwer będzie szedł daleko i jeszcze dalej, ponieważ wymagania nie są typu : Mikrofon z auchanu za 9zł, który trzeszczy jak odkuracz w moim pokoju. Szukałem inspiracji i chyba ją znalazłem...

PS: Mam mikrofon Creative Fatality Games. Dobry komputer AMD FX 8120 oraz Radeon 7870. Dodatkowych informacji udzielę na PW ze względu na fakt, iż "czyta" mnie spora liczba osób, a bezpieczeństwa nigdy za wiele :)

Opublikowano

Nick:Viezzel

Imię:Kamil

Skype: Tak. Podam na PW ze względu na pojawienie się w nich danych osobistych.

Staż w mc: Od wersji Minecarft Beta 1.3

Coś o sobie: Jestem bardzo kreatywną osobą. Moim hobby jest informatyka (Dokładniej Grafika 3D). Lubię współpracę oraz kulturę. Zachowuję ortografię.

Dlaczego akurat nasz serwer?: Na forach znajdujemy dużo "słabych" serwerów. Głównie za sprawą nieudolnych administratorów, niepotrafiących zadbać o dobro gracza. Myślę, że ten serwer będzie szedł daleko i jeszcze dalej, ponieważ wymagania nie są typu : Mikrofon z auchanu za 9zł, który trzeszczy jak odkuracz w moim pokoju. Szukałem inspiracji i chyba ją znalazłem...

PS: Mam mikrofon Creative Fatality Games. Dobry komputer AMD FX 8120 oraz Radeon 7870. Dodatkowych informacji udzielę na PW ze względu na fakt, iż "czyta" mnie spora liczba osób, a bezpieczeństwa nigdy za wiele :)

Dodany
Opublikowano

Nick w Minecraft -- Winacz

Wiek -- 13 (ogarnięty ;})

Dlaczego Ty? -- Ponieważ lubię tego typu serwery, jestem ogarnięty, NIE JESTEM GRIEFEREM, to najważniejsze :3... i umiem ładnie budować ;p Znam również ortografię bardzo dobrze.

Skype -- Nie posiadam ;x Jakiś błąd podczas instalacji.

Opublikowano

Nick w Minecraft -- Pangeboom

Wiek -- 14

Dlaczego Ty? -- Bo ogarniam, ładnie buduje, nie griefuje i lubie serwery tego typu

Skype -- Pangeboom

mca.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...