Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDŹ] Magic Art Online 2d via www :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

System drużyn gotowy.. Jak myślicie na ile osób nałożyć limit? Na razie jest do 4 osób w drużynie..

Zostało zrobić pvp ..

post-16464-0-68808700-1368384874_thumb.jpg

Opublikowano

Nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie, a tak serio będzie okres testów, ale nie wiem kiedy :) Przykro mi.. Jak na razie będę umieszczał screnny z tworzonej gry..

W najbliższym czasie stworzę forum. Jak na razie szukam grafików pixel-art, oraz osoby, które mają talent do tworzenia map.. Typu RPG-MARKER..

Opublikowano

Żeby tworzyć mapy musisz mieć program i oczywiście _własne_ tilesety ;)

tourówka PvP

turówka. tak po prostu, nie jakieś nowe słowa.

Jak na razie szukam grafików pixel-art

Oferuję lepsze warunki, patrz projekt w sygnaturce.

W najbliższym czasie stworzę forum.

Idziesz na gotowca, czy będzie to forum zintegrowane z grą?

Opublikowano

foxbond` - twoje zachowanie podkreśla twoją osobowość :)

Nie prosiłem Cię o to, abyś wypowiadał się odnośnie swojego projektu w tym temacie... No i oczywiście wysłałem zgłoszenie.. :)

Ps chcesz się pobawić w marketing to wykup sobie reklamę w gogle.pl, a nie zaśmiecaj innym tematów.. Temat dotyczy mojego projektu, a nie.. Więc proszę Cię ogarnij się na przyszłość.

Opublikowano

@up

nie ma to jak promować się w czyimś temacie...

On przynajmniej daje do wglądu wyniki swej pracy...

foxbond` - twoje zachowanie podkreśla twoją osobowość :)

Nie prosiłem Cię o to, abyś wypowiadał się odnośnie swojego projektu w tym temacie... No i oczywiście wysłałem zgłoszenie.. :)

Ps chcesz się pobawić w marketing to wykup sobie reklamę w gogle.pl, a nie zaśmiecaj innym tematów.. Temat dotyczy mojego projektu, a nie.. Więc proszę Cię ogarnij się na przyszłość.

Wyniki mojej pracy są jak najbardziej dostępne, trzeba tylko wejść na fanpage.

Wypowiedziałem się odnośnie twojej gry dając ci jedną radę oraz zadając pytanie, przykro mi, że masz coś z wzrokiem.

Opublikowano

Wiesz dobrze co napisałeś, co mnie obchodzi co oferujesz jakie warunki itp, mój temat więc nie życzę sobie, aby osoba twojego pokroju się w nim wypowiadała, napisałem Ci dokładnie o co mi chodzi, a teraz nie udawaj "GŁUPIEGO". Wiele osób z tego forum przekonało się już coś Ty za typ. Tak na prawdę to jesteś jeszcze dzieckiem, które jest dumne, iż przeczytało parę poradników i tworzy grę ;D, śledzę twoje postępowania od początku tego całego twojego profilu na fb, i stwierdzam, że kiedy zaczynałeś tworzyć projekt to nie znałeś dobrze php czy nawet js :) Taka prawda.

Po za tym co napisałem, nie obchodzą mnie twoje uwagi. Co do RPGMARKERA to poczytaj sobie lepiej :)

A jeżeli chodzi o twoje ego to zastanów się dobrze do czego dążysz. Nie chce Ci ubliżać, ale zrozum postępujesz jak dziecko... Dlatego też twierdzę, że nim jesteś :) Zresztą to twoje zdjęcie wszystko mi mówi.

Opublikowano

Foxbond , weź lepiej przestań się udzielać na forum bo swoim zachowaniem zaczynasz wkurwiać ludzi.

Każdy temat - danarroth , kurwa wszędzie danarroth. Aż strach otworzyć lodówke bo wyskoczy... danaroth !

Kurwa bójmy się pisać co kolwiek o czym kolwiek bo zaraz dostaniemy hejta od foxbonda !

Oferujesz lepsze warunki ? Chyba gorsze.

Wklejając wszędzie swoje zapowiedzi i mówienie o tym ,że gadałeś z twórcami margonema (a raczej sądze,że rozmawiałeś z supportem ;) )

Przeczytanie wypowiedzi z wikipedi i wklejenie jej tutaj , nie czyni Cię "zaaw." programistą.

Jeszcze nie zauważyłem , by kawuś jeździł po jakimś projekcie , ale Ty to robisz wszędzie gdzie widzisz konkurencje.

Pozdro.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

Foxbond, moim zdaniem robisz sobie niepotrzebną złą prasę, projekt jest jeszcze w fazie tworzenia a już zaczyna sie źle kojarzyć.

pasek_4oo_6o.jpg

Aktualny poziom zła: 75 punktów ostrzeżeń.
Achievements:
  • 22 zajebiste posty oznaczone czerwonym kółeczkiem
  • 1 urażony modek - dwa razy! (Istny Diabeł)
  • 4365 userów forum, którym powiedziałem smutną prawdę
Opublikowano

Gdybym umiał coś z pixelartów to raczej wolałbym robić dla kawusa niż dla Ciebie.

Foxbond , weź lepiej przestań się udzielać na forum bo swoim zachowaniem zaczynasz wkurwiać ludzi.

Każdy temat - danarroth , kurwa wszędzie danarroth. Aż strach otworzyć lodówke bo wyskoczy... danaroth !

Kurwa bójmy się pisać co kolwiek o czym kolwiek bo zaraz dostaniemy hejta od foxbonda !

Oferujesz lepsze warunki ? Chyba gorsze.

Wklejając wszędzie swoje zapowiedzi i mówienie o tym ,że gadałeś z twórcami margonema (a raczej sądze,że rozmawiałeś z supportem ;) )

Przeczytanie wypowiedzi z wikipedi i wklejenie jej tutaj , nie czyni Cię "zaaw." programistą.

Jeszcze nie zauważyłem , by kawuś jeździł po jakimś projekcie , ale Ty to robisz wszędzie gdzie widzisz konkurencje.

Pozdro.

Wiesz dobrze co napisałeś, co mnie obchodzi co oferujesz jakie warunki itp, mój temat więc nie życzę sobie, aby osoba twojego pokroju się w nim wypowiadała, napisałem Ci dokładnie o co mi chodzi, a teraz nie udawaj "GŁUPIEGO". Wiele osób z tego forum przekonało się już coś Ty za typ. Tak na prawdę to jesteś jeszcze dzieckiem, które jest dumne, iż przeczytało parę poradników i tworzy grę ;D, śledzę twoje postępowania od początku tego całego twojego profilu na fb, i stwierdzam, że kiedy zaczynałeś tworzyć projekt to nie znałeś dobrze php czy nawet js :) Taka prawda.

Po za tym co napisałem, nie obchodzą mnie twoje uwagi. Co do RPGMARKERA to poczytaj sobie lepiej :)

A jeżeli chodzi o twoje ego to zastanów się dobrze do czego dążysz. Nie chce Ci ubliżać, ale zrozum postępujesz jak dziecko... Dlatego też twierdzę, że nim jesteś :) Zresztą to twoje zdjęcie wszystko mi mówi.

Cóż za ból dupy. Niesamowite!

Gdybym umiał... Nie umiesz to się nie wypowiadaj, bo anonimowa wypowiedź nie ma żadnej wartości.

---------------------

W lodówkach jest Android (a n d r o i d), nie danarroth. Przykro mi, że ciebie zawiodłem.

Rozmawiałem bezpośrednio z thinkerem. Każda firma ma adres kontaktowy, który musi być publicznie dostępny :>

Awatar ma na celu podkreślić cel mojego pobytu na forum: "zhejtuj wszystkie amatorskie projekty" lub "podbij słowo kluczowe danarroth"

Nie wkleiłem nic z wikipedii, mógłbyś podać fragment wypowiedzi po którym to wywnioskowałeś?

I mała uwaga: ja "jeżdżę" po każdym projekcie, nie tylko tych konkurencyjnych. Oczywiście tylko wtedy, gdy mam ku temu przesłanki.

------------------

Możesz sobie nie życzyć, ale to forum jest publiczne. Umieszczając na nim treści zgadzasz się z regulaminem, którego ja przestrzegam.

Nie udaję głupiego, to ty (wy?) odnosicie takie wrażenie. Szkoda.

Nie przeczytałem żadnego internetowego poradnika. Chyba, że zaliczasz do tego manuale.

Nie śledzisz mojego profilu, tylko fanpage silnika.

Postępuję jak dziecko? Wiele facetów to robi, tak pokazują badania.

Co do awatara jest informacja wyżej.

----

Jeszcze w trakcie pisania postu pojawiło się:

Foxbond, moim zdaniem robisz sobie niepotrzebną złą prasę, projekt jest jeszcze w fazie tworzenia a już zaczyna sie źle kojarzyć.

I jest to jedyna słuszna, mądra i inteligentna wypowiedź na temat mojej osoby (projektu)

Nie skomentuję tego wręcz poprę ten post.

Pozdrawiam.

P.S. Jeśli chcesz kontynuować załóż nowy temat w "pogaduszkach", jeśli chodzi o ten temat - zamilknę...

P.P.S. ...Dopóty nie napiszesz czegoś głupiego ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo fajnie to wygląda. No nic, tylko życzyć powodzenia :P

Nie chce mi się szukać w temacie ... kiedy planujesz wystartować z tą grą albo zrobić jakiś testy ;)

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...