Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lagi na serwerze

DobeRmanRGH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wbijam na serwer nie mój i po 1 minucie grania mam lagi że się ruszyć nie mogę . Neta mam 20 mega a komputer uciąga battlefield 3 na ultra i mogę na nim włączyć bf3 na ultra i moha na ultra i się nie tnie a przy takiej grze jak minecraft laguje jak nie wiem.

Kresek zawsze mam max tych zielonych.

Co mam zrobić ?

Opublikowano

Witam. Wbijam na serwer nie mój i po 1 minucie grania mam lagi że się ruszyć nie mogę . Neta mam 20 mega a komputer uciąga battlefield 3 na ultra i mogę na nim włączyć bf3 na ultra i moha na ultra i się nie tnie a przy takiej grze jak minecraft laguje jak nie wiem.

Kresek zawsze mam max tych zielonych.

Co mam zrobić ?

Update Minecrafta, ewentualnie usuń cały folder .minecraft i wgraj od nowa Minecrafta.

8372383248.png
Opublikowano

Serwer hamachi czy dedyk? Jeśli hamachi, to jest to raczej wina tego, kto założył serwer. Jeśli dedyk, to może akurat hosting ma jakiś problem:D

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Serwer jest dedykowany, podajcie mi jeszcze raz jakiś link do minecrafta, bo może ja mam jakiegoś rypniętego.

I gdzie mam ten plik .minecraft ?

Dodam jeszcze że jak sobie brat młodszy swój świat stworzył to tak samo po paru minutach grania było.

Opublikowano

. Minecraft : uruchom>%appdata% > roaming(chyba ;d) .minecraft

A co do lagów, wylacz niepotrzebne pobieranie, programy, które używają Neta. Upewnij się ze nikt z Twojej rodziny nie używa Neta ;). Powinno pomóc :)

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

. Minecraft : uruchom>%appdata% > roaming(chyba ;d) .minecraft

A co do lagów, wylacz niepotrzebne pobieranie, programy, które używają Neta. Upewnij się ze nikt z Twojej rodziny nie używa Neta ;). Powinno pomóc :)

Mi to samo napisales xD

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Opublikowano

@ UP

Twój post nie wnosi nic do tematu.

Dobra, zaaktualizowałem, usunąłem ten .minecraft i od nowa włączyłem minecrafta i gdy ide na mapę surowcową to dalej mi laguje że ruszać się nie mogę ;/

Ogólnie moja instalka minecrafta zajmuje 680KB

Może w niej jest problem, podajcie mi linka do minecrafta i zobaczę jak to będzie na innym.

Posiadam MinecraftSP

Opublikowano

@ UP

Twój post nie wnosi nic do tematu.

Dobra, zaaktualizowałem, usunąłem ten .minecraft i od nowa włączyłem minecrafta i gdy ide na mapę surowcową to dalej mi laguje że ruszać się nie mogę ;/

Ogólnie moja instalka minecrafta zajmuje 680KB

Może w niej jest problem, podajcie mi linka do minecrafta i zobaczę jak to będzie na innym.

wiem ale go poparlem. I ja mialem taki sam temat wczoraj napisalem wiec nie spamuj.

Siemka !

Szukam : Budowniczego/Sponsora Pisać na Skype o szczegóły. Skype: badi5661

Jeśli Ci Pomogłem Daj Lubię To ! ;)

Opublikowano

Miałeś temat ale o serwerze hamachi a nie o serwerze dedykowanym, I pisałeś o swoim serwerze a ja gram na serwerze kogoś a nie swoim.

To odpisze ktoś ? Wszystko robiłem jak pisaliście i gdy stanie koło mnie druga osoba to laguje mi jak nie wiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...