Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

■ MyTylkoGramy ■ [SV/FB][Tekkit] [40Slotów][24/7][Dedyk]

konrad120pp

Zagrasz??  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na serwie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ogarnięta administracja

Moja opinia na temat serwera jest następująca: reset mapy o którym szanowana administracja nie poinformowała swoich graczy dogłębnie mnie dobił. W dniu 21 Stycznia wchodząc rano na serwer było dobrze (9:30) gdzieś koło godziny 11-12 na serwerze zaczęły się straszne lagi i co chwile serwer był off. Wchodząc na serwer o godzinie 23:30 dowiedziałem się że nie mam swojego konta i musiałem się zarejestrować. Oczywiście mojej wielogodzinnej pracy nie było gdyż mapa została zresetowana. Na serwerze są rangi takie jak m.in. super vip i extra vip które według informacji podanych przy zakupie któregoś z wcześniej wymienionych vipów informują o m.in. ustawieniu sobie: dla super vipa 6 sethome a dla extra vipa 12 sethome ale niestety tak nie jest. Możemy ustawić sobie tylko 3 sethome. Moje prośby do administracji o poprawieniu tego błędu nie skutkowały. Mnie tak jak i niektórym graczom nie będę wymieniał "z nazwiska" zniknęły i to kilkukrotnie itemy(jednej osobie buty i spodnie, drugiej zaś cała zbroja, następnej całe eq). Nigdy nie stawiałem serwera, ale wiem że jest coś takiego jak kopia bazy danych, więc nie wiem, czemu mapa została zresetowana bo nikt o tym nie wspomniał. Nie chcę zniechęcić graczy do tego serwera a tylko wyrażam swoją opinię, po której pewne kroki mam nadzieję zostaną poczynione.

Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...