Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zarobki

ZmkAg

yhyh  

27 użytkowników zagłosowało

1. 1. Gdzie BOT zarobi najwi?cej uridium/h ?

• Leonov - x-3/x-4 (Lordakia, Saimon, Mordon)
      13
    • Goliath - x-6/x-7 (MK)
      1
    • Goliath - x-8 (StreuneR)
      6
    • Aegis - 5-3 (Palladium -> Zeta 50k uridium)
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, gdzie najwięcej urki wpadnie? Chodzi mi o X uridium/h Dodaje ankietę.

Opublikowano

Nie można kalkulować palladium na urke ( zeta 50K ) bo masz 25 k nagrody + klucze a robi się głównie dla ubranka zety także jak masz komplet havoców to sie bierz za kappy i śmigaj aegisem na 5-3. A na urke kiedyś było świetnie z leonkiem ale teraz tyle osób to odkryło że jak masz dobre eq to ustawiaj na dk bo same streuneRy niewiele dają. Ja latam przez jedną noc na skrzyniach samych na x-7 potem cały dzień palladium noc duże krychy i tak od nowa ;)

7yo9.png

Opublikowano

Nie można kalkulować palladium na urke ( zeta 50K ) bo masz 25 k nagrody + klucze a robi się głównie dla ubranka zety także jak masz komplet havoców to sie bierz za kappy i śmigaj aegisem na 5-3. A na urke kiedyś było świetnie z leonkiem ale teraz tyle osób to odkryło że jak masz dobre eq to ustawiaj na dk bo same streuneRy niewiele dają. Ja latam przez jedną noc na skrzyniach samych na x-7 potem cały dzień palladium noc duże krychy i tak od nowa ;)

W sumie 47k bo jeszcze za alieny więc za zete sporo jest..

Opublikowano

no i jak złożysz zete masz dużo ammo to jak nie masz dobrego wyposażenia zawsze możesz kubiki pomęczyć x2 lub x3 ;P

Ja bije na x4 i wyciągam jakieś 4k na godzinę jak mało botów lata to nawet 6k o.O

killalllogo.jpg

Opublikowano

Zależy jakie masz eq. Wg mnie powinieneś bocić leośkiem na x-3 i x-4. Tam winno lecieć najwięcej uri.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Mam starą FE czyli 31 LF3, 25 B02, 8 IRYS, 1 Havoc, Venom, Leonov, Aegis

Opublikowano

Żeby złożyć zete potrzeba 1200-1700 energii. Nie wiem jak na innych serwach ale na pl3 wyciągniesz max 1k pallki/h (z petem full protokołów radarowych), czyli średnio potrzeba 15h żeby złożyć zete. Z zety jest 48216 uri + 37500 uri (25 kluczy * 1500) czyli łącznie daje 85716 uri. 85716 uri / 15h = 5714,4 uri/h. Z twoim wyposażenie ciężko będzie uzyskać lepszy wynik dla tego wydaje mi się że najlepiej będzie zbierać pallke.

reklama

Opublikowano

Żeby złożyć zete potrzeba 1200-1700 energii. Nie wiem jak na innych serwach ale na pl3 wyciągniesz max 1k pallki/h (z petem full protokołów radarowych), czyli średnio potrzeba 15h żeby złożyć zete. Z zety jest 48216 uri + 37500 uri (25 kluczy * 1500) czyli łącznie daje 85716 uri. 85716 uri / 15h = 5714,4 uri/h. Z twoim wyposażenie ciężko będzie uzyskać lepszy wynik dla tego wydaje mi się że najlepiej będzie zbierać pallke.

Chyba, że masz OpenStealth/KOpenStealth i Cheat Engine :).

Opublikowano

Dzięki wielkie za pomoc ;) Like nie będzie bo to była ankieta i za dużo się nie napisali :P

Zdecydowanie wygrywa lenek więc nie ma co dalej ciągnąc ten temat.

Prosze o cls ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...