Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki Konkursu Mpc Na Biurku.

Things

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratuluję. TCQ jako jeden z nielicznych miał oryginalną prace - "MPC na biurku" - chyba trudniej o lepszy przykład niż jego praca. Druga też mi się strasznie podoba - nie wiem czemu czepiacie się, że jest kanapa (obok jest stolik, gdyby ktoś nie zauważył), a nie biurko. Dwie pierwsze prace kreatywne i zasłużyły na nagrody.

• Odpowiedzi 119
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie, że 2 miesjce nie ma nic wspólnego z biurkiem.

gz reszcie.

Opublikowano

Przecież tutaj nikt się nie spina, że 1 miejsce zajęła "lipna" praca tylko dlatego, że osoby, które włożyły większy nakład pracy zostały po prostu zignorowane.

Nie czepiam się TCQ, bo sam z siebie chyba nie miał wpływu na wygraną. Przyłożyło się do tego "żuri", które moim zdaniem oceniało subiektywnie, a tak nie powinno być.

Jeżeli chcecie kreatywności to proszę.

hM6E.jpg

3FZzq.jpg

fot1yn.jpg

fot2u.jpg

fot3w.jpg

1357471542537108.JPG

1357471583848266.JPG

1357471599211530.JPG

1357682502-U808964.jpg

1357682780-U808964.jpg[

sxkh.jpg

1357683075-U808964.jpg

1357471511757118.JPG

Nicki osób:

DobriDej
FirankowyPotwor
Isuribi
Haalt

Kolejność zdjęć i nazw użytkowników przypadkowa.

Róbcie sobie i sporządzajcie sobie konkursami, jak chcecie. W końcu to Wy jesteście u władzy, a ja nie mam tutaj nic do gadanie. Jestem jednak użytkownikiem i swoją opinię mogę wyrazić, chyba że uważacie tak samo, jak kokosz, że na "MPC nie ma wolności słowa". Zabawne, że tylko z tego powodu, że forum jest wielkie, dzieją się takie same rzeczy, jak w polityce - kolesiostwo.

bez spiny, użytkownik

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Jak to mogło przejść ?

Następnym razem też wstawię myszkę :D

ale że zwykłe biurko bez niczego ? ...

Czymś mi tu śmierdzi :D

A tak pozatym gz :)

Opublikowano

GZ GZ.

Przyznac trzeba ze pomysłowe. Przegladzjc wczesniej temat miałem dziwne uczucie ze zdjecie 1&3 beda wysoko :P

Czekam na konkurs ,,pokaz swoje łozko"

Opublikowano

jakie jajca, pierwsze zdjęcie napisu z myszki/ STWÓRZ WYMYŚLNY NAPIS "MPC" ! ;3/ 2 miejsce, słuszne, ale powinno być pierwsze, bardzo ładne i normalne zdjęcie, ze słitaśnym zwierzakiem tu jest dobrze. /3 zdjęcie ojciec futur0 zrobil was w jajo, a wy mu daliscie 3 miejsce gJGJGJGJGJGGJGJGGJGJGJG, w każdym konkursie gdzie things jest w jury sa jajca, zauwazyliscie to ? :D

Opublikowano

Beka w chj jest z tego. Pierwsze miejsce powinna mieć Isuribi(dobrze mówię? ;p) co namalowała piękny komiks + postać na ścianie, a nie jakaś brzydka myszka z przypalonym kablem -_- Znajomości robią wszystko. Również ta praca co zdjęcie zrobione jest spod szyby zasługuję na miejsce w pierwszej trójce. Things jesteś totalnym bezguściem i każdy kto normalnie myśli tak powie.

Opublikowano

Beka w Chuj.

1 miejsce - znajomości. (brakuje odpalonego MPC na monitorze)

2 miejsce - brakuje biurka (głównego tematu tego konkursu)

3 miejsce - Tutaj to już wgl.. Po całości..

Mini poradnik do konkursu:

"MPC na Biurku"

Potrzebne:

- biurko

- monitor z MPC na biurku.

Czyli wszystkie 3 prace się nie kwalifikują.

P A T O L O G I A.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Majken.

Praca #1:

Jest biurko, jest "MPC na biurku", dosłownie i w przenośni, jedna z niewielu kreatywnych prac.

Praca #2:

Po prawej widać stół, który może służyć za biurko.

Praca #3:

Mnie się osobiście nie podoba, ale również jest biurko i jest MPC.

W dodatku nie wiem o co te spiny, skoro TCQ oddał nagrode. Najwyraźniej piksele u innych bolą. Sam mam z 5 plakietek i nie podoba mi się to, że przy każdym poście wygląda to jak choinka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...