Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gierki MMO polecacie?

Vegasso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Guild Wars 2

Najlepsza gra mmo to życie, do wykonania bardzo wiele questów, grafika urywa dupę czujesz się tak jakbyś był w grze!!! Polecam quest dziewczyna, na początku jest trudno, ale potem ci się spodoba!!!

zaraz level wbije

sygnauf.png

by Valky

Opublikowano

Najlepsza gra mmo to życie, do wykonania bardzo wiele questów, grafika urywa dupę czujesz się tak jakbyś był w grze!!! Polecam quest dziewczyna, na początku jest trudno, ale potem ci się spodoba!!!

Jeżeli chciałeś być śmieszny albo fajny to Ci się nie udało .

Z fartem dla dzieciaków na osiedlach,

bo nawet Ci z szarych blkoów mają Wielkie serca.

Jt6Q7Jv.png

Opublikowano

Coś w stylu AION'a to 4story, World of Warcraft, Last Chaos, DC Universe, Runes of Magic, Cabal Online, Rappelz czy jak to tam ;x

Opublikowano

Star Wars The Old Republic. Przeszło w f2p, ale bez premki masz zablokowane kilka opcji, mimo tego gra się bardzo fajnie. Wg. mnie najlepsze MMO zaraz po GW2 :)

Najlepsze MMO to nadal WoW.

GW2 zawiodło masę ludzi. Zachwyca grafiką, ale grywalność mniejsza niż w pasjansie.

Nie ma czegoś w sobie... Nie porywa. NA początku owszem, ale później nudzi. Co innego WoW - To jest gigant nie do pokonania, przynajmniej nie teraz.

Opublikowano

Najlepsze MMO to nadal WoW.

GW2 zawiodło masę ludzi. Zachwyca grafiką, ale grywalność mniejsza niż w pasjansie.

Nie ma czegoś w sobie... Nie porywa. NA początku owszem, ale później nudzi. Co innego WoW - To jest gigant nie do pokonania, przynajmniej nie teraz.

Co do GW2 trochę się zgodzę, bo na początku jest masa ciekawych rzeczy, ale po wbiciu lvl'a zdobyciu set'a nie wiem co robić. Insty mnie znudziły i pozostają eventy. WoW jak dla mnie jest pozycją na top5, bo od gry wymagam fabuły. Grając w WoW'a nudziłem się, bo biegałem z jednego końca mapy na drugi, żeby oddać quest, który i tak (IOM) za dużo nie wnosił do naszego rozwoju itp. Nie wiem jak jest teraz po wyjściu 2 dodatków (Cata i MOP), ale za grę się nie biorę, bo dodatkowo odtrąca mnie, że co chwilę muszę sobie kupić "nową". Nie mówię tu, że gra jest słaba, bo mimo wszystko jest bardzo dobra, ale tak jak powiedziałeś odnośnie GW2 - "Nie ma czegoś w sobie... Nie porywa"

Jedynie teraz SWTOR mnie przyciąga, bo to połączenie trzech bardzo fajnych rzeczy - Najlepsze cechy WoW'a, fabuła, uniwersum SW

7m9a.png

Opublikowano

WoW ma fabułę i logiczne jest to, że questy poboczne zazwyczaj mają się nijak do fabuły.

Po ostatnim dodatku inaczej się porobiło z drzewkami, więc trochę lipa, mało spersonalizowana postać jest, ale mimo wszystko dla mnie WoW pozostaje na TOP1.

Nie jestem pewien czy GW2 znalazłoby się na TOP2... Łatwo się expi - coś dla mnie, ale żałuje wydanych pieniędzy gdybym mógł to wymieniłbym GW2 na Diablo III :P

Opublikowano

UP ale wychodzi MU2 więc trzeba w 1 zdobyć wszystko :D

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...