Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Swain - Pan Mid'a

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamiast tego nowego itemu dającego spellvamp, wrzuciłbym tu Liandry's Torment, zajebisty item na Swainie.

am%C3%A1simar_eune_103_0_nozg.png

Opublikowano

@up może i tak ;] jest to build na, którym gram w tym sezonie i jest dobrze z farmą i ultem .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

@up nie mówiłem nic o wyłączeniu ulta ...

Są klasy które go kontrują jak i defensywnie jak i agresywnie . ;] pozdro .

Draven zadajesz też spory dmg swain'owi .

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

@up nie mówiłem nic o wyłączeniu ulta ...

Są klasy które go kontrują jak i defensywnie jak i agresywnie . ;] pozdro .

Draven zadajesz też spory dmg swain'owi .

Tylko piszesz że silence i po nas, czyli to nie jest prawda bo trzeba wyczuć moment.

<>

Opublikowano

Tylko piszesz że silence i po nas, czyli to nie jest prawda bo trzeba wyczuć moment.

nie chodziło mi o ulti ! . jak nas wyciszy to combo nasze będzie spóźnione więc trza mieć wyczucie .

@PS - a tutek miej więcej czytelny ? jest dobry ? .

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Nie składam SpellVampa na swaina, według mnie to nie jest dobre. Archangel ? również nie. Atenkę do builidu dowal bo mana reg jest ważną sprawą. Deathfire grasp jest good. Poradnik osobiście mi się nie podoba. ;d

Opublikowano

najchujowszy build jaki widziałem, swain nie jest mobilny o_O, nie opisałeś faz gry, jak się zachować na poszczególnych przeciwników skoro już ich wypisałeś, brak itemów sytuacyjnych

Opublikowano

@up - jakoś na tym build na elo 1400+ wymiatam . ;] swain jest mobilny , slow z q , nieuruchomienie z W . Ulti , które leczy... uciekasz a przy okazji cię leczy...

PS - poprawiam build !

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

@up opis skilli i historię zabrałem z strony lola , przedmioty poprawione build [ jeżeli dalej nie gra wam , poprawię ] .

1. Jest to mój pierwszy tut tego typu .

2. Ja taki używałem build co dałem wcześniej i było dobrze [ teraz zmieniłem i dałem też takie przedmioty , które kupujemy w wyjątkowych sytuacjach kiedy mamy problemy na linii ]

3. Proszę o dalsze uwagi to poprawie [ jak coś jest źle z pisownią dajcie cytat ,żebym wiedział gdzie dokładnie ] !

4.Przedmioty też podpatrywałem z gier Gimper'a ;] ale to był S2 teraz S3 no więc wasze uwagi , mi na takim build'zie się dobrze grało i wyciągam nim gry 15/3 21/3 na rankedzie i dziś nawet quadra .

ss:

mojestaty.jpg

Moje drugie konto :

http://www.lolking.net/summoner/eune/28375026

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

@up - jakoś na tym build na elo 1400+ wymiatam . ;] swain jest mobilny , slow z q , nieuruchomienie z W . Ulti , które leczy... uciekasz a przy okazji cię leczy...

PS - poprawiam build !

jak ty masz max 1k elo nie wiecej to jak wymiatasz n 1,4k?

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

Pierwsze słyszę że swain z w ma stuna, jak już to snar a to jest b. duża różnica. Z tego co widziałem, większość swainów zaczyna z ROA, hp, mana i hp reg do tego ap. Reszty nie sprawdzałem już nawet.

League of Legends

Opublikowano

mam 1400 elo na drugim koncie ... nie wierzycie moge tam wbić :

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

@up ona nas kontruje defensywnie ... chroniąc się rzucając nas Q albo używa E jak rzucamy W .

Nieuruchomienie pisze a nie stun ... - zmieniłem !

Jest to build na , którym miej więcej gram i mi dobrze idzie . każdy preferuje coś innego to upodobanie i styl gry ...

Co do Tyrana to się zgodzę ja posiadam NorthernFront ...

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

@up ona nas kontruje defensywnie ... chroniąc się rzucając nas Q albo używa E jak rzucamy W .

Nieuruchomienie pisze a nie stun ... ogar .

Jest to build na , którym miej więcej gram i mi dobrze idzie . każdy preferuje coś innego to upodobanie i styl gry ...

Co do Tyrana to się zgodzę ja posiadam NorthernFront ...

Ogar bo zmienił.....

<>

Opublikowano

Swain nie jest mobilny, a kontrują go wszystkie MPCforum'ujące postacie, które potrafią farmić i jednocześnie trzymać go z daleka. Czyt. Lux, Orianna, Cassio. Dodaj, że Swain powinien inwestować w wardy, i to gęsto, bo zgankować go jest bardzo łatwo.

(No i radze uważać na Twitcha bo to niezła kosa jest)

Opublikowano

mam 1400 elo na drugim koncie ... nie wierzycie moge tam wbić :

te konto ma moze max 1200 elo nie wiecej wiec po co piszesz ze:

"@up - jakoś na tym build na elo 1400+ wymiatam . ;]"

cos krecisz chlopie

bez takich linków, ponowne umieszczenie ban 30 dni.

Opublikowano

@up nie boje ? . tylko go sprzedałem bo potrzebowałem na diane + zyre bo miałem dodatkowe . Bez spamu bo to poradnik a nie temat na dyskusje . Więc proszę moderatora o zamknięcie . !

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Składacie RoA na Swain'a ? Ja raczej rzadko. Na początku lecę w 2 doran ringi i Atenkę albo Klepsydrę.

Być może to wina tego że nie posiadam run (Przeniosłem się z NA na EU), tak że jak na runy dobiję to przetestuję tą RoA.

Opublikowano

ludzie co to je ? Zagrałes około 100 rankedów - OK , ale po chuj bierzesz się za poradniki ?? Brak roa , anteny , zeonia jakoś pózno też ,rylaya 2 item ? , abyssal nawet się znalazł. Wyjdz i nie wracaj albo graj trynda !

EDIT:

Na midzie z takim bulidem twoim to zjechałbym cię już nawet katarina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...