Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] mozilla

evilpolskaheheh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak ogarnąć tą jebaną mozille?

jak ją odpalam zaczyna jeść mi 432904230942% procesora, laguje, wypierdala błędy czy przerwać skrypt, ogólnie hujnia. dawniej tak nie było, zrobilem reinstalacje itp. i nadal to samo, cooke wywalone nadal to samo :/ co jest ? jak to ogarnąć ?

Opublikowano

opera zżera ci tyle procka co fajerfox ? nołłej. mi na moim gównianym kompie ( celeronek 3 ghz <3 ) zżera max 10-30 procent. więc to nie wina przeglądarek a twojego kompa:3

@down 2 sam upadasz ;3

Opublikowano

jak się nie potrafi ustawić to tak jest :) a to że opera ciągnie procka tyle co fajerfox to znaczy że masz

a) kompa z gówna

b ) pełno wirusów

c) nie wiem co tu wpisać :3

@down i na ch*j spamisz ?.

http://scr.hu/0for/pnko6

Opera to gówno... mówili...

@down2

y... opera tyle używa ramu :F to nic dziwnego :F a game boster włączony bo zapomniałem go wyłączyć bo grałem w mt2 ( a na spocie w bo mam takie lagi że huy :3 )

a to że mam kompa z gówna to ja wiem :) ale mi przeglądarki chodzą normalnie nie tak jak tobie :| pzdr.

Opublikowano

jak się nie potrafi ustawić to tak jest :) a to że opera ciągnie procka tyle co fajerfox to znaczy że masz

a) kompa z gówna

b ) pełno wirusów

c) nie wiem co tu wpisać :3

@down i na ch*j spamisz ?.

http://scr.hu/0for/pnko6

Opera to gówno... mówili...

no

no to wlasnie Ty masz kompa z gówna skoro opera Ci je 270000 k i uzywasz jakis game bosterow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...