Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] M2 Fish

JasiuuxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z M2 Fish. Wczesniej uzywalem fb od kam era na jego kamer modzie i bylo ok, ale chce cos vardziej rozbudowanego, co nie bedzie mi wyrzucalo wszystkich ryb zdechlych a zostawi np amury, i ktory bedzie wysylal alarm na glosniki kiedy ktos do mnie napisze ( np gm). to szystko ma fb by erpel 4.4 ale mam z nim jakims problem:

errorzv.jpg

WIecie co z tym zrobic? albo jakis inny podobnie rozbudowany fb macie? bede wdzieczny za kazda odpowiedz

kyolkushinaki.jpg

Opublikowano

mam tego, tyle ze wersje 1.3 i dziala, ale na nim lowie tylko w nocy. Potrzebuje glownie cos co " zadzwoni" gdy ktos do mnie napisz ( glownie chodzi o gma) zebym mogl lowic w dzien, bo juz mi skur.. 10 fb zablokowal jak lowilem podczas dnia i w najbardziej ludnym miejscu, i w odosobnionym gdzie nikt nie chodzi

kyolkushinaki.jpg

Opublikowano

mam tego, tyle ze wersje 1.3 i dziala, ale na nim lowie tylko w nocy. Potrzebuje glownie cos co " zadzwoni" gdy ktos do mnie napisz ( glownie chodzi o gma) zebym mogl lowic w dzien, bo juz mi skur.. 10 fb zablokowal jak lowilem podczas dnia i w najbardziej ludnym miejscu, i w odosobnionym gdzie nikt nie chodzi

Spróbuj, tego od Kamer'a masz tam opcje że jak GM do ciebie napisze to cie wylogowuje z gry. :)

http://www.mpcforum.pl/topic/665020-dlfish-bot/

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...