Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bardzo poważny problem z klawiaturą w Minecraft!

NeroS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż tak.

Gram sobie w Lola, potem odpalam minecraft i wszystko jak narazie jest ok.

Potem włączam sobie różne gry i patrze że klawisze, albo nie działają, albo są "poprzestawiane", czyli jak chcę napisz Witam wychodzi wtiam.

Z shift'em mam podobny problem otóż jak chcę napisać coś z dużej litery za pomocą Shift'a to wyskakuje mi mała.

Więc ten post pisze na Caps Locku i tutaj macie mały teścik jak to mniej więcej wygląda z Capsem:

QwEQWrQwEQWrWeTErYRtYRTuTYiYUJkFgLkhDFhGJSFGSAASdfNBZcmVNzb

Jak możecie zauważyć to niektóre litery są małe potem duże i tak w kółko, przytoczę też to że po resecie komputera wszystko wraca do normy ale jak włączę MC to po jakimś czasie

problem znowu wraca.

Bardzo proszę tego kto tak miał i rozwiązał ten problem, by napisał tutaj.

Tylko nie piszcie mi, że przeczyść klawiaturę lub zainstaluj nowe sterowniki, bo robiłem to i to, i nic nie zadziałało.

Opublikowano

To prawdopodobnie coś z twoją klawiaturą, odepnij pada czy kierownice jeśli masz podłączone coś z tych do komputera.

Opublikowano

To prawdopodobnie coś z twoją klawiaturą, odepnij pada czy kierownice jeśli masz podłączone coś z tych do komputera.

Z tym nie mam problemów, tylko te przyciski tak jak jest napisane wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...