Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak zainstalować GBA na Androidzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego a umnie pobiera ten plik i na koncu wyskakuje pobieranie nie powiodlo sie jak to zmienic??

Pobierz jeszcze raz, bo to na pewno nie jest wina hostingu mediafire, lecz np. twojej przeglądarki. Spróbuj usunąć ciasteczka / zainstaluj jakąś nową przeglądarkę i pobierz od nowa.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam. Zrobiłem wszystko co napisałeś, ale na tablecie... Ogólnie działa, jednak nie wyświetla mi się w ogóle obraz - black screen. Dźwięk jest normalny, obrazki przy save'ach też widać...

Pomocy!

Opublikowano

Witam. Zrobiłem wszystko co napisałeś, ale na tablecie... Ogólnie działa, jednak nie wyświetla mi się w ogóle obraz - black screen. Dźwięk jest normalny, obrazki przy save'ach też widać...

Pomocy!

Jeżeli działa ci gameboid, ale gra nie działa, to jest to wina gry.

Pobierz tą grę z innej strony i powinno zadziałać.

Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Wszystko działa jak powinno, oczywiście lekkie problemy były bo u mnie nie ma czegoś takiego jak "Moje Pliki" ale pobrałem to z Sklep Play i wszystko działa, dzięki wielkie :)

Opublikowano

Mi też działa ale jak naciskam na gba_bios.bin to są strzałki, przyciski A lub B itp. ale jest ciągle biały screen i niebieski napis GAME BOY