Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SYSTEMOWYMT2 [Hamachi]

GmMoj

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera gdyż niemożna kupić nigdzie potów na start jest 1 lvl a admin daje 250.

2 sprawa HA GA i GM owie robią sobie eq przez navi i niemożna ich pokonać

kupno eq niebiańskich łez jest prawie niemożliwe gdyż można kupić wyłącznie kolczyki a po za tym niema do nich systemu ulepszania

Opublikowano

No wszystko dobrze tylko jak na większej połowie serwerów hamachi strona nie działa.

Jak nie dziala to znaczy że serwer OFF ale jak jest On to dziala clay czas ;D
E9mwj60.png

Opublikowano

Nie można komentować serwerów?! Od kiedy coś takiego jest? Jak by nie można było komentować to prezentacje by były puste. Każdy w jakiś sposób je nabija.Komentuje tylko serwery to nie jest karane. Większość komentuje gotowce, więc przestań. Co do nabijania nie odkopuje tematów z przed miesiąca? Dwóch.. Nie oceniaj mnie, jeśli ty odkopujesz tematy i nabijasz posty jak ten wyżej. Ja oceniłem serwer i tyle;) . Miałem więcej nic tutaj nie pisać, jeśli nie zauważyłeś komentuje każde serwery które startują. W większości nie ma co polecić, lecz są wyjątki takie jak

Vesayosa

ZorQa

reacTa

smoka (jeśli jest jeszcze on)

Serwer po prostu oceniam. Nie zbyt ciekawy. Radze poprawić zmienić co nie co. System ulepszeń i zobaczysz, że zagra więcej osób. Największa ilość osób zagra Ci na old schoolu . Z 1/2 broniami 1/2 zbrojami. Takie serwy na hamachi się znudziły z niewiadomych przyczyn. Zmienisz system ulepszeń i zauważysz, iż osób będzie więcej. + Jak zrobisz ciekawą prezentacje to też zyskasz graczy.

Technik aka Quester Helper.

Opublikowano

Pisze tak jak pisze bo mam Dyslekcje, Dzieki ci ale poprostu mnie to wkurza. ;/ Jak ktoś tak komentuje itd Rob co chcesz ;D

I serwer nie jest na zadnych plikach Rykoxa ;/ Sam wszystko Edytowalem Ale nie na tych plikach Popatrz a potem pisz;)

E9mwj60.png

Opublikowano

Ja Ci tylko radze zmienić trochę system ulepszeń i będzie więcej graczy. Lub zrób serwer na plikach ' old schoolowych' i będziesz miał więcej graczy.

Opublikowano

Mowilem moj brat sciagnol je z netaa

Jak nie wierzycie to wasza Sprawa brat mial na Komputerze to Dalem tutaj ;/

Jak cos sie nie podoba to nie Grajcie i nie Komentujcie.. ;;/

E9mwj60.png

Opublikowano

Vesay. Ja już na górze napisałem, że ukradł napisy^^. Nie musiałeś powtarzać. Popraw serwer i wtedy zrób prezentacje.. ( własną )

Opublikowano

Mowilem moj brat sciagnol je z netaa

Jak nie wierzycie to wasza Sprawa brat mial na Komputerze to Dalem tutaj ;/

Jak cos sie nie podoba to nie Grajcie i nie Komentujcie.. ;;/

Haha.. po co kłamiesz, jak są twoje posty na mojej prezentacji, więc byłeś na niej i zapierdoliłeś. Popraw tą prezke i zrób własne napisy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...