Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cześć !

Highlander98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam już zamówiony laptop i moje pytanie jest następujące ile na tym laptopie będę mieć FPS na wysokiej grafice i mam zamiar mieć podłączony monitor ;] ,żeby mi było łatwo i szybko z wszystkim .

Oto laptop :

http://www.x-kom.pl/p/119514-notebook-laptop-17,3-asus-r700vj-t2120p-8-i7-3610qm-8gb-750-dvd-rw-win8p.html

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

po pierwsze kogo interesuje to co zamówiłeś tu jest temat o lolu a nie o fpsach na dużym monitorze -.-

Chcesz się pochawlić co za maszynkę kupiłeś czy coś

Sam wiesz ile będziesz miał fpsów stabilne 60 ~`

Kupiłeś fatalną konfigurację latpopa ale to już twoja sprawa pewnie nie zwracasz uwagi że ma on integre + nvidie czasami przez to gry mogą się bugować a czasami nie odtwarzać w ogóle gier na NVIDII

Mój starszy procesor i7 jest prawie tak samo wydajny jak twój pewnie nawet nie patrzyłeś na nootbookcheck wydajnosci danego procka

Karta graficzna drugiej generacji też niczym nie powala moja starsza 540m prawie tak samo sobie radzi jak twoja z LOLEM black Opsem itp itd

Mówiąc szczerze laptop nie warty 3 koła

Tym bardziej tak wielki dysk na chuj ci aż 750 gb 500 by Ci zupełnie starczyła albo 640

Mało RAM jak do tego CONFIGU wolałbym bez zainstalowanego systemu mieć już tego laptopa ale za to 12 gb ram

NO I OCZYWIŚCIE MARKA ASUS

Jak Ci coś jebnie po kilku tygodniach się nie ździw ja na naprawy swojego wydałem 1 tysiąc plus ..

Jeśli zamówiłeś laptopa ja bym na twoim miejscu te 3.4 koła na stacjonara porządnego przeznaczył a nie szpanował laptopem po szkole ale to twoja decyzja

ZA 3.4 koła byś miał ładną maszynkę w domu złożoną przez specjalistów a nie gówno składane masowo

No i radze CI jeszcze opinie poczytać

Della laptopa byś sobie kupił a dużo stabilniejszy

http://www.notebookcheck.pl/Recenzja-Acer-Aspire-V3-771G.74767.0.html

Laptop Acera dużo stabilniejszy

Po drugie kupuj laptopa z mocniejszą grafą niż kurwa z prockiem procek nie da CI TYLE CO KARTA GRAFICZNA dlatego nawet lepiej mieć I5 niż i7 ale np już jakiegoś gt700 +

Opublikowano

@up nie chcę się pochwalić tylko chcę się dowiedzieć ile wyciągnę fps ^.^ ale na pewno nie 60 ponieważ tyle to mam na starym PC ^>^

@PS - ramy będę dokupować !

@PS - nie ma zintegrowanej karty graficznej ! czytaj !

@PS - zjedź na sam dół i czytaj jest tam all opisane !

czytaj dokładnie :

Karta graficzna NVIDIA GeForce GT 635M

+ Intel HD Graphics 4000 Wielkość pamięci karty graficznej 2048 MB GDDR3 (pamięć własna)

1370621278-U708240.png

By me

Opublikowano

Do zamknięcia . Odezwę się jak zainstaluje na nim lola i zobaczę ile wyciągnę FPS . Pozdro dla damiankos ... , który nie czyta do końca info o produkcie na stronie x-kom do końca ... !

1370621278-U708240.png

By me

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...